ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Χανιά: Οι οπαδοί στο πλευρό της διοίκησης για το αίτημα ανόδου στη Super League (pics)

Χανιά: Οι οπαδοί στο πλευρό της διοίκησης για το αίτημα ανόδου στη Super League (pics)

Χανιά: Οι οπαδοί στο πλευρό της διοίκησης για το αίτημα ανόδου στη Super League (pics)

Τη συμπαράστασή τους στο αίτημα της ανόδου στη Super League εξέφρασαν οι οπαδοί των Χανίων που συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Ενόψει και της απόφασης για την αναδιάρθρωση στη Super League τη Δευτέρα (27/7), οι φίλοι των Χανίων (ομάδα η οποία βρισκόταν στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Super League 2 που διεκόπη) συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (26/7) στα γραφεία της ΠΑΕ και με καπνογόνα και συνθήματα συμπαραστάθηκαν στην ομάδα τους για το αίτημα της ανόδου στη Super League.

«Ο Νομός απαιτεί τα Χανιά στη Super League», ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν με τον διοικητικό ηγέτη των Χανίων, Αντώνη Ροκάκη να ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για τη συμπαράστασή του, διαβεβαιώνοντας ότι έγινε ό,τι ήταν δυνατό ώστε τα Χανιά να αγωνιστούν την επόμενη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Χανίων αναφέρει:

«Ο κόσμος έστειλε το... μήνυμα!

Τη συμπαράσταση του στην ομάδα μας για το δίκαιο αίτημα της ανόδου στη Super League 1, από τη στιγμή που δεν της επιτράπηκε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον στόχο αυτό εντός γηπέδου, εξέφρασε ο κόσμος των Χανίων.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/07) στα γραφεία της ΠΑΕ, στο κέντρο της πόλης των Χανίων, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα ήταν το "ο Νομός απαιτεί τα Χανιά στη Super League!", την ώρα που ο σύνδεσμος "Χανιά - Θύρα 4" έκανε τη νύχτα - μέρα από τα καπνογόνα!

Εκτός από τον σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων και τον υπόλοιπο κόσμο που παρευρέθηκε στο στενό της οδού Οδυσσέα Καλλιγιάνη, το "παρών" έδωσαν και οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων - συλλόγων που συνεργάζονται με την ομάδα μας στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος "Δώσε πάσα στη Ζωή".

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας Αντώνης Ροκάκης ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για τη συμπαράστασή του και διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά της διοίκησης έγινε ό,τι ήταν δυνατό για να μην αδικηθεί η ομάδα μας στην επικείμενη αναδιάρθρωση της μεγάλης κατηγορίας».