Ιωνικός: ​ Ανανέωση με Φουρλάνο - Νέος προπονητής στην Κ19 ο Μιχάλης Γρίμπιλας

Ιωνικός: ​ Ανανέωση με Φουρλάνο - Νέος προπονητής στην Κ19 ο Μιχάλης Γρίμπιλας

Gazzetta team

bet365

H ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σπύρο Φουρλάνο.

Ο γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1993 κεντρικός μέσος – κεντρικός αμυντικός, αποτελεί από πέρυσι τον Σεπτέμβρη μέλος της οικογένειας του Ιωνικού και τιμά με την παρουσία του και το ήθος του την ομάδα μας. Βοηθώντας την παράλληλα, τόσο με την ποιότητα του όσο και με τις παραστάσεις που έχει, να επιτύχει τους υψηλούς στόχους της.

Ο Σπύρος Φουρλάνος συμφώνησε να επεκτείνει την συνεργασία του και συνεχίζει με το Αστέρι στο στήθος και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ΠΑΕ Ιωνικός του εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες!

Νέος προπονητής στην Κ19 ο Μιχάλης Γρίμπιλας Η Ακαδημία της ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρίμπιλα, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής στην Κ19 της ομάδας μας


Ο Μιχάλης Γρίμπιλας, αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του Ιωνικού και ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Τίμησε την φανέλα με το Αστέρι για 12 ολόκληρα χρόνια από το 1986 έως το 1998 ως ποδοσφαιριστής, έχοντας εξαιρετική παρουσία τα χρόνια που η ομάδα μας έλαμπε στα μεγάλα σαλόνια

Σαν προπονητής, εργάστηκε στον Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου τον οποίο ανέβασε στη Δ’ Εθνική, στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον ΑΟ Πειραιά, τον Μαύρο Αετό και τον Ατρόμητο Πειραιά που οδήγησε στην Γ’ Εθνική, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια βρισκόταν στον πάγκο της Ελλάς Ποντίων.
Ανανέωση με Φουρλάνο - Νέος προπονητής στην Κ19 ο Μιχάλης Γρίμπιλας

Από σήμερα, ο Μιχάλης Γρίμπιλας επιστρέφει στο σπίτι του στη Νίκαια. Τον καλωσορίζουμε στον Ιωνικό όπου θα οδηγήσει ως προπονητής, την Κ19 στο πρωτάθλημα Ακαδημιών της Super League 2.
Μιχάλη, σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία!
Με εκτίμηση, το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ιωνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα