Απόλλων Σμύρνης: Αναδιάρθρωση, Παράσχος και... 15 μεταγραφές!

Απόλλων Σμύρνης: Αναδιάρθρωση, Παράσχος και... 15 μεταγραφές!

bet365

Στον Απόλλωνα Σμύρνης περιμένουν πρώτα να οριστικοποιηθεί η αναδιάρθρωση που θα τους φέρει την επόμενη σεζόν στη Super League και στη συνέχεια θα αρχίσουν να προχωρούν στην εκτέλεση του σχεδιασμού τους.

Ενα περίεργο και... πιεστικό καλοκαίρι θα έχει μπροστά του ο Απόλλων Σμύρνης - εφόσον περάσει η αναδιάρθρωση κι η ομάδα είναι και πάλι στη Super League. Ο Τάκης Μονεμβασιώτης κι ο Αντώνης Μανίκας έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της ομάδας. Ωστόσο, δεν έχουν προχωρήσει στην... εκτέλεσή του, καθότι περιμένουν να είναι και με τη... βούλα η ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Εφόσον συμβεί αυτό την ερχόμενη Δευτέρα, τότε θα αρχίσουν να... τρέχουν τα φλέγοντα ζητήματα. Δεν είναι κρυφό πως ο Γιώργος Παράσχος θα αναλάβει ξανά τα ηνία της ομάδας (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), ενώ από εκεί και πέρα θα προχωρήσουν οι άνθρωποι του συλλόγου και σε ανακοινώσεις παικτών.

Στο σύλλογο, μετά την... εκκαθάριση του ρόστερ, είναι αναγκασμένοι να πάνε ξανά σε μεγάλο αριθμό μεταγραφών. Μέχρι στιγμής αυτός προσδιορίζεται στο νούμερο 15! Φυσικά, τα πρόσωπα που θα έρθουν, θα γνωρίζουν κυρίως την ελληνική πραγματικότητα ώστε να αποφευχθούν τα... πειράματα του (πρόσφατου) παρελθόντος.

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των Αμπιόλα Ντάουντα και Γκουστάβο Ντομίνγκεζ

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα