SL2: Γιατί το φινάλε της, αν υπάρξει, προσδιορίζεται για τις 26 Ιουλίου!

Gazzetta team
SL2: Γιατί το φινάλε της, αν υπάρξει, προσδιορίζεται για τις 26 Ιουλίου!

bet365

Με γνώμονα πως οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν ομαδικές προπονήσεις στα τέλη Μάϊου και ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν, το μέλλον της κατηγορίας προμηνύεται… μακρύ

Οι εξελίξεις στην SL…παρασύρουν, σε μεγάλο βαθμό, και την SL2. Σίγουρα επικρατούν άλλα δεδομένα στην κατηγορία και το μέλλον της δείχνει ιδιαίτερα «ρευστό», αν δηλαδή θα ολοκληρωθεί ή όχι η σεζόν, όμως πάμε με δύο παραμέτρους. Το deadline που ουσιαστικά έθεσαν σήμερα οι «μεγάλοι« για την επιστροφή τους στις ομαδικές προπονήσεις και κατ’ επέκταση στους αγώνες, που σημαίνει ότι περίπου στις 20 Μάϊου θα συμβεί το πρώτο και στα μέσα Ιουνίου το δεύτερο, δηλαδή θα έχουμε επίσημες αναμετρήσεις.

Αν κάτι ανάλογο ισχύσει και για τη 2η κατηγορία, δύσκολο να υπάρξουν άλλα δεδομένα, και με γνώμονα το πρόγραμμα «βουνό» που καλείται να ολοκληρώσει (2 ματς κανονικής διάρκειας, 10 πλέι οφ/πλέι άουτ, 2 μπαράζ ανόδου), τότε πάμε για φινάλε της σεζόν τουλάχιστον στις 26 Ιουλίου. Εφόσον πάντα ολοκληρωθεί η χρονιά όπως έχει προγραμματιστεί, με τον συγκεκριμένο αριθμό αναμετρήσεων.

Να ξεκινήσει στις 10 Ιουνίου και για 7 εβδομάδες να έχει σερί αγώνες Τετάρτη-Κυριακή, τις 6 όλοι και ακόμη μία όποια πάει στο διπλό μπαράζ με τον 13ο της SL.

Εννοείται πως αν π.χ. αρχίσει η δράση στις 14/6 οι τίτλοι τέλους θα πέσουν πιο μετά (29/7), όπως και αν υπάρξει νωρίτερα (3/6 όπου το φινάλε θα είναι στις 19/7). Αμεσα θα φανεί πόσο εφικτό είναι αυτό, με το σκεπτικό πως οι ομάδες θα χρειαστούν περίπου 3 εβδομάδες ομαδικών προπονήσεις και μέχρι τις 20/5 δεν διαφαίνεται πως μπορούν να γίνουν εκτός από γκρουπ μικρού αριθμού.

Εννοείται πως τότε θα ολοκληρωθεί η χρονιά και για την SL, αφού ο 13ος της θα περιμένει μέχρι τότε, σε θεωρητικό επίπεδο, τον 2ο της SL2.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα