Καγιούλης: «Super League 1 και 2 με 16 ομάδες»

Gazzetta team
Καγιούλης: «Super League 1 και 2 με 16 ομάδες»

bet365

Ο Νίκος Καγιούλας, τόνισε πως μια καλή πρόταση για την Super League 1 και την Super League 2 είναι πρωτάθλημα με 16 ομάδες.

Αναλυτικά η δήλωσή του Νίκου Καγιούλη:

«Την ευκαιρία να συζητήσει με τους ομολόγους του είχε σήμερα ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καραϊσκάκης, Νίκος Καγιούλης στην τηλεδιάσκεψη που συγκάλεσε η διοργανώτρια αρχή. Ο κ. Καγιούλης που βρίσκεται στη Γερμανία -την έδρα των επιχειρήσεων του – εξέφρασε τις θέσεις της ΠΑΕ στη δύσκολη συγκυρία που έχει περιέλθει το ποδόσφαιρό μας εξαιτίας της πανδημίας του covid-19.

Ο κ. Καγιούλης είπε μεταξύ άλλων στους ομολόγους του

“Κύριοι η κατάσταση είναι οριακή για το ποδόσφαιρο. Πρέπει να ήμαστε όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι, αν θέλουμε να προοδεύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.. Έφτασε η ώρα να ακουστεί επιτέλους η sl2, και να είναι ισάξιος συνομιλητής στο τραπέζι του διαλόγου. Να σταματήσει να παίζει ρόλο κομπάρσου σε όλες τις κρίσεις που περνά κατά καιρούς ο χώρος. Δεν πρέπει δηλαδή να περιμένουμε τις θέσεις της Ε.Π.Ο και της Σ.Λίγκας και μετά να ακολουθούμε με τα γνωστά αποτελέσματα. Η θέση μου είναι, πως χωρίς δυνατή, αξιόπιστη και οικονομικά βιώσιμη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία, δεν υφίσταται επαγγελματικό ποδόσφαιρο όχι μόνο στη χώρα μας ,αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Λύσεις υπάρχουν και πρέπει αν δοθούν.»

Για το ζήτημα της πιθανής αναδιάρθρωσης: «Στην περίπτωση που συμφωνήσουμε ομόφωνα την αναδιάρθρωση θεωρώ, πως οι δυο επαγγελματικές κατηγορίες sl1, sl2 πρέπει να έχουν από 16 ομάδες με κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και κλειστό τριετές συμβόλαιο».

Ο κ. Καγιούλης θα περιμένει τα αποτελέσματα των επαφών της επιτροπής εργασίας που συναποφασίστηκε και θα συμμετάσχει την επόμενη τηλεδιάσκεψη κατά την οποία θα συζητηθεί εκτενώς και το ζήτημα της επανέναρξης των πρωταθλημάτων, καθώς αναμένεται και η σχετική οδηγία της Κυβέρνησης».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED