Μαρτίνεθ: «Κάθε μέρα μαθαίνω για θανάτους κοντινών μου ανθρώπων»

Gazzetta team
Μαρτίνεθ: «Κάθε μέρα μαθαίνω για θανάτους κοντινών μου ανθρώπων»

bet365

Ο Μάριο Μαρτίνεθ Ρούμπιο, που έμεινε ελεύθερος από τα Χανιά τον χειμώνα αλλά παραμένει στην Κρήτη, μίλησε στην Ισπανία για το σοκαριστικό γεγονός να μαθαίνει κάθε μέρα για κάποιον κοντινό του άνθρωπο πως πέθανε από τον κορονοϊό.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Marca»:

«Είμαι συντετριμμένος και θλιμμένος, γιατί στη Σόρια είναι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Τους μιλάω κάθε μέρα. Έχω φίλους σε νοσοκομεία, μου λένε πώς είναι εκεί η κατάσταση, τι ελλείψεις υπάρχουν. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Κάθε μέρα σηκώνομαι και λαμβάνω μηνύματα για θανάτους κοντινών ανθρώπων ή γονιών φίλων μου. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα συμπαράστασης. Τους λέω να είναι δυνατοί, ότι μία ακόμα ημέρα είναι μία ημέρα λιγότερη. Να μείνουν σπίτι, να σέβονται και να ακούν. Όχι μόνο στη Σόρια, αλλά σε όλη την Ισπανία οι γιατροί, η αστυνομία, τα σώματα ασφαλείας ρισκάρουν τη ζωή τους για όλους μας. Θα αντισταθούμε και θα βγούμε από όλη αυτή την περιπέτεια».

Για την αποχώρησή του από τα Χανιά: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Ελλάδα. Έπαιζα ως τον Ιανουάριο στη Β' κατηγορία με τα Χανιά, αλλά έλυσα το συμβόλαιό μου, γιατί υπήρχαν οικονομικά προβλήματα. Δεν ένιωθα καλά, δεν ήθελα να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, γιατί δυστυχώς αυτό μου συνέβη και σε μία άλλη ομάδα. Αποφάσισα να λύσω το συμβόλαιό μου και τώρα είμαι χωρίς ομάδα. Περιμένω να υπογράψω κάπου αλλού, αλλά με την κατάσταση που υπάρχει λόγω του κορονοϊού, θα περιμένω την επόμενη σεζόν. Είναι περίπλοκο, είμαι 35 ετών, όμως θεωρώ ότι μπορώ να παίξω για έναν ακόμα χρόνο».

Για το πώς βιώνει τα μέτρα στην Κρήτη, ο Μαρτίνεθ ανέφερε: «Όπως στην Ισπανία, έτσι κι εδώ υπάρχουν μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, αλλά δεν είναι τόσο αυστηρά όπως εκεί. Εδώ μπορούμε να αθληθούμε, να κάνουμε ποδήλατο, αρκεί να στείλουμε μήνυμα σε αριθμό που έχει δώσει η Κυβέρνηση και η οποία εγκρίνει αν θα βγεις από το σπίτι. Υπάρχουν πολύ λιγότερα κρούσματα. Είμαι στην Κρήτη και εδώ υπάρχουν ελάχιστα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Προς το παρόν δεν έχει καμία σχέση με την Ισπανία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα