Παναχαϊκή - Απόλλων Πόντου 7-0: Περίπατο στη Ναύπακτο

Gazzetta team
Παναχαϊκή - Απόλλων Πόντου 7-0: Περίπατο στη Ναύπακτο

bet365

Η Παναχαϊκή χρησιμοποίησε ως έδρα το γήπεδο της Ναυπάκτου και διέλυσε 7-0 τον ουραγό Απόλλωνα Πόντου.

Μεσημεριανός... περίπατος στη Ναύπακτο για την Παναχαϊκή, η οποία διέλυσε τον τελευταίο Απόλλωνα Πόντου με 7-0 και προσπέρασε τον Πλατανιά.

Οι Πατρινοί, που χρησιμοποίησαν για έδρα το γήπεδο της Ναυπάκτου, μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση κι έφτασαν στο 1-0 μόλις στο 12'. Ο Μυτίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ. Το 2-0 ήρθε τρία λεπτά αργότερα, με τον Ανάκογλου να περνά στον Κυνηγόπουλο κι εκείνος να σκοράρει, ενώ το 3-0 έγινε στο 19' όταν Μυτίδης μετά από σέντρα του Σταματόπουλου έγινε κι αυτός σκόρερ. Η Παναχαϊκή συνέχισε να... βομβαρδίζει την αντίπαλη εστία και στο 23' απείλησε με τον Μαυρία και στο 29' έφτασε στο 4-0 με σουτ του Ανάκογλου με το γκολ αυτό να είναι το τελευταίο γκολ στο πρώτο μέρος.

Από εκεί που σταμάτησαν συνέχισαν οι τυπικά γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαυρία έγραψαν το 5-0. Στο 62', ο Μασούρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0, ενώ το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Τσότρας στο 72'. Το μόνο που έκανε ο Απόλλων Πόντου, ήταν ένα πέναλτι που έχασε στο 60' με τον Καπούταγλη να αποκρούει την εκτέλεση του Καλογέρη.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Μαυριάς (78′ Παπαδόπουλος), Μυτίδης (65′ Αντωνακόπουλος), Ανάκογλου (69′ Τσότρας), Θεολόγου, Μουστακόπουλος, Σταυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μασούρας.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Μαλέσιος, Δαλιανόπουλος, Κάποιας, Φράγκος, Τουρσίδης (46′ Χατζηκωνσταντίνου), Καλογέρης, Τσουμάνης, Αμαραντίδης, Χριστοδούλου, Λάσκοφ (46′ Τσιάτας), Χατζηαθανασίου (69′ Νάστος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα