Εργοτέλης - Δόξα Δράμας 2-2

Gazzetta team
Εργοτέλης - Δόξα Δράμας 2-2

bet365

Ο Εργοτέλης ισοφαρίστηκε στο 89' από τη Δόξα και το ισόπαλο 2-2 τον κρατάει εκτός εξάδας που οδηγεί στα πλέι οφ, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Super League 2.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την ώρα που ο Απόλλων Λάρισας γνώριζε την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Εργοτέλης έχανε μεγάλη ευκαιρία να σκαρφαλώσει αυτός στην 6η θέση. Οι Κρητικοί δεχόμενοι την ισοφάριση στο 89' έμειναν στο τέλος στο ισόπαλο 2-2 με τη Δόξα και παρέμειναν εκτός πρώτης εξάδας των πλέι οφ, σε απόσταση ενός βαθμού από τον έκτο Απόλλωνα Λάρισας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έφτασαν πολύ κοντά στο να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 15' όταν έπειτα από σουτ του Κόντου, ο Ρόβας πήρε το... ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ του δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Ο Εργοτέλης, όμως, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 22'. Οι Κρητικοί κέρδισαν φάουλ, ο Μπουρσέλης ανέλαβε την εκτέλεση και με απ' ευθείας χτύπημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Η απάντηση της Δόξας ήρθε γρήγορα. Στο 29' η ομάδα της Δράμας ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ρόβα, ο οποίος με μακρινό δεξί σουτ νίκησε τον Κατσιμήτρο. Στο 38' ο σκόρερ του Εργοτέλη, ο Μπουρσέλης απείλησε ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά αυτή τη φορά ο Μένκα απέκρουσε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος, με τον Ταουσιάνη να ρίχνει στο ματς πριν συμπληρωθεί η μια ώρα αγώνα τους Ροβίθη και Μπαράτα. Στο 57' ο Μπουτσάκης από πλάγια θέση σούταρε, αλλά ο Μένκα έσωσε τη Δόξα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Μπαράτα σκόραρε από θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Ο Εργοτέλης πλησίαζε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά η Δόξα είχε δύο μεγάλες στιγμές για να κάνει την ανατροπή. Αρχικά στο 76' όταν ο Ρόβας με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ είδε την μπάλα να περνάει μόλις δίπλα από το κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στο 78' όταν ο σουτ του Κοντού έβγαλε σωτήρια στη γωνία του ο Κατσιμήτρος.

Κι από τη στιγμή που η Δόξα δεν κατάφερε να βρει το γκολ σε αυτές τις δύο ευκαιρίες, το έκανε ο Μπούσης για λογαριασμό του Εργοτέλη στο 83' με ένα όμορφο αριστερό σουτ στην κίνηση. κάνοντας το 2-1. Ωστόσο, η ομάδα της Δράμας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη στο παιχνίδι, καθώς σχεδόν με τη συμπλήρωση των 90' ο Ρόβας με δεύτερο προσωπικό γκολ, με προβολή, ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κατσούρρι, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης (76' Μανουσάκης), Ατέφ (54' Ροβίθης), Ραμέζ (58' Μπαράτα), Έφορντ

Δόξα Δράμας (Βασιλακάκης): Μένκα, Σιώπης, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης (87' Περέγια), Κουκόλης, Παρασκευάς (68' Παπαϊωάννου), Χάμοντ, Κόντος (80' Πινδώνης), Κρητικός, Ρόβας, Σαμπανίδης

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα