Καραϊσκάκης - Απόλλων Σμύρνης 1-2: Πέρασε από την Άρτα κι έμεινε δεύτερος (vids)

Gazzetta team
Καραϊσκάκης - Απόλλων Σμύρνης 1-2: Πέρασε από την Άρτα κι έμεινε δεύτερος (vids)

bet365

Ο Απόλλωνα Σμύρνης, επικράτησε 1-2 του Καραϊσκάκη στην Άρτα και κράτησε για εκείνον την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Εκτός έδρας νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης στην προσπάθειά του να τερματίσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε 1-2 του Καραϊσκάκη κι έφτασε τους 39 βαθμούς.

Μόλις στο 2', ο Πατράλης με σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους κι έδειξε τον δρόμο για το διπλό που αναζητούσαν. Ο Απόλλων Σμύρνης συνέχιζε να πιέζει καθ' όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου χωρίς όμως να καταφέρει να βρει και πάλι δίχτυα, με αποτέλεσμα το 0-1 να σφραγίσει τις προσπάθειες των δύο ομάδων στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η πίεση του Απόλλωνα συνεχίστηκε και στο 61' ο Μπεντινέλι κέρδισε πέναλτι από τον Καραγιαννίδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και ένα λεπτό αργότερα έκανε το 0-2 για την ομάδα του και ουσιαστικά την έφερνε αγκαλιά με τη νίκη στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν και απάντησαν στο δεύτερο αυτό τέρμα, με γκολάρα του Χατζηστραβού! Συγκεκριμένα,σ το 67' με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 1-2.

Το παιχνίδι πήρε... φωτιά στο 79', όταν ο Ιωαννίδης πλάσαρε και ο Μέλκας έδιωξε με τον τερματοφύλακα του Καραϊσκάκη αμέσως μετά να σπρώχνει τον επιθετικό του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο λόγος ήταν πως ο δεύτερος δεν σταμάτησε την φάση για fair play, με αποτέλεσμα ο γκολκίπερ του Καραϊσκάκη να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Με παίκτη λιγότερο πλέον ο Κραϊσκάκης βγήκε μπροστά κι αναζήτησε την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα με το 1-2 να μένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Οι συνθέσεις:

Καραϊσκάκης (Πετράκης): Μέλκα, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Καπίας, Μέτσε (83′ Μπουργάνης), Μασούρας, Κούστα (59′ Τσούτσης), Χατζηστραβός, Ψιάνος, Κυβελίδης.

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Κυριακίδης, Βιτλής (88′ Βάρκας), Χουχούμης, Λαρέα, Φατιόν, Μπλάζιτς, Ιριτιέρ (54′ Ιωαννίδης), Πατράλης, Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (74′ Κύργιας).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα