Οργανωμένοι Παναχαϊκής: «Πρώτα δείγματα θετικά, θα χρειαστεί χρόνος για τη νέα διοίκηση»

Gazzetta team
Οργανωμένοι Παναχαϊκής: «Πρώτα δείγματα θετικά, θα χρειαστεί χρόνος για τη νέα διοίκηση»

bet365

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, Nortenos, εξέδωσαν ανακοίνωση για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΠΑΕ και τόνισαν πως τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, ενώ υπογράμμισαν πως θα χρειαστεί χρόνος στα νέα πρόσωπα που ανέλαβαν αυτή την δύσκολη προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια (ακόμα) μαύρη σελίδα, έκλεισε

Τον αγωνιστικό διασυρμό, τους περίεργους ψιθύρους και την απόλυτη ανυπαρξία σε όλα τα επίπεδα, τα πήρε μαζί του ο Σάκης, αδειάζοντας μας την γωνιά. Ένας “ιδιοκτήτης”, που μείωνε ο ίδιος την “επένδυση” του. Ζήσαμε τραγικές καταστάσεις.

Ευχή όλων, όλα αυτά να μείνουν μια κακή ανάμνηση. Ο κόσμος της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ, είναι μαθημένος στα δύσκολα, γιατί ποτέ δεν έζησε τα εύκολα. Η προσπάθεια του κόσμου, να φτάσει την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, εκεί που της αξίζει είναι συνεχής και αδιάλειπτη.

Ανέλαβε την ομάδα ο κύριος Μπάρλος, με συμπαραστάτες στην προσπάθεια του, Πατρινούς επιχειρηματίες. Η προσπάθεια τους, δεν είναι εύκολη. Ανέλαβαν, σε μια κρίσιμη στιγμή και αυτό δείχνει ότι δεν λιγοψυχούν, μπροστά στις δυσκολίες. Τα πρώτα δείγματα, είναι θετικά. Θα χρειαστεί χρόνος, να επουλωθούν οι πληγές που έμειναν από τον Σάκη και τους Συμμάχους, που του την παρέδωσαν. Χρόνος δεν υπάρχει και η νέα Διοίκηση, φαίνεται, ότι το έχει αντιληφθεί.

Η στελέχωση της ομάδας, κινείται σε σωστό δρόμο. Έρχονται άνθρωποι στο προπονητικό team, που αποδεδειγμένα αγαπούν την ομάδα. Για τον Νίκο Λουμπαρδέα, τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και τον Δημήτρη Σακελλαρόπουλο, δεν χρειάζονται λόγια. Θα “μιλήσουν”, με την δουλειά τους.

Η αλλαγή της ψυχολογίας φάνηκε και στο χτεσινό παιχνίδι. Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, θύμιζε ομάδα. Ομάδα που ήξερε τι ήθελε, μέσα στο παιχνίδι. Μαχητική, με ψυχή και παίκτες με τρεξίματα και αυταπάρνηση.

Ο κόσμος είναι απογοητευμένος και νιώθει προδομένος. Άλλη μια χαμένη χρόνια. Δεν υπάρχει χρόνος, για να ασχολούμαστε με το παρελθόν, όμως. Ήρθε η στιγμή να επιστρέψουμε όλοι, στα τσιμέντα της Αγυιάς. Να ενισχύσουμε, αυτήν την νέα προσπάθεια, σε όλα τα επίπεδα. Ελπίζουμε, η νέα Διοίκηση χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις, να δικαιώσει τις προσδοκίες που έχει καλλιεργήσει. Εμείς, θα είμαστε παντού και πάντα μαζί, με τα Κοκκινόμαυρα!

Υ.Γ. Μια θλιβερή καρικατούρα, που ήταν ο υπαίτιος της καταστροφής που βιώνει η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, εμφανίστηκε. Μόνο κακές και ιδιοτελείς υπηρεσίες, προσφέρει αυτός ο κύριος. Προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα και βάζει σε δεύτερες σκέψεις τον κόσμο, σχετικά με τα κίνητρα του ή αν υπάρχει η οποιαδήποτε σχέση με την νέα ιδιοκτησία.

Θεωρούμε, τον νέο ιδιοκτήτη αρκετά ευφυή, ώστε να μην τσιμπάει από κάθε λογής αναξιόπιστους γυρολόγους, που μόνο σκοπό είχαν την καταστροφή της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα