Απόλλων Πόντου - Καραϊσκάκης 1-3

Gazzetta team
Απόλλων Πόντου - Καραϊσκάκης 1-3

bet365

Νικηφόρα πέρασε από την Καλαμαριά η ΑΕ Καραϊσκάκης επικρατώντας με 3-1, αποτέλεσμα που διατηρεί την ομάδα της Άρτας μέσα στην πρώτη εξάδα.

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕ Καραϊσκάκης στην έδρα του ουραγού Απόλλωνα Πόντου με 1-3, βάζοντας τις βάσεις της νίκης από το πρώτο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στην πρώτη καλή στιγμή τους στο ματς, στο 27' όταν ο Χατζηστραβός έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κυβελίδης έπιασε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μαλέσιου.

Πέντε λεπτά αργότερα, στο 32' η ομάδα του Καραϊσκάκη έβαλε τις βάσεις της νίκης φτάνοντας στο 0-2, με σκόρερ τον Κούστα, με τον Απόλλωνα Πόντου να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει τρία λεπτά αργότερα αλλά το σουτ του Φράγκου από καλή θέση πέρασε άουτ.

Στο 51' ο Καραϊσκάκης έχασε τεράστια ευκαιρία να τελειώσει το ματς, αλλά ο Κυβελίδης από πολύ κοντά δεν βρήκε στόχο και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χριστοδούλου μείωσε σε 1-2 για τον Απόλλωνα Πόντου.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά ο Καραϊσκάκης κράτησε. Μάλιστα, στο 86' «κλείδωσε» το τρίποντο με τον Αλμπάνη παίρνοντας τη νίκη (1-3) που τον διατηρεί σταθερά μέσα στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαΐτζίδης): Μαλέσιος, Λάσκοφ, Αμαραντίδης, Φράγκος, Τουρσίδης, Χριστοδούλου, Καλογέρης, Τσουμάνης, Χατζηαθανασίου, Γιαννακόπουλος (66' Χατζηκωνσταντίνου), Καλλίας

Καραϊσκάκης (Γιώργος Πετράκης): Μέλκα, Παπανίκου (65' Καψάλης), Καραγιαννίδης, Καπίας, Παναγιώτου, Μέτσε, Μασούρας, Ψιάνος, Χατζηστραβός, Κούστα, Κυβελίδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα