Νίκη - ελπίδα για ΑΕ Καραϊσκάκης, 3-0 τον Εργοτέλη (vid)

Gazzetta team
Νίκη - ελπίδα για ΑΕ Καραϊσκάκης, 3-0 τον Εργοτέλη (vid)

bet365

Στους 5 βαθμούς κράτησε την διαφορά από την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ η ΑΕ Καραϊσκάκης, με τους Αρτινούς να επικρατούν με το άνετο 3-0 του Εργοτέλη.

Δεν καταθέτουν τα όπλα στην ΑΕ Καραϊσκάκης αναφορικά με την μάχη για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ. Οι Αρτινοί επικράτησαν εντός έδρας του Εργοτέλη με 3-0 και έφτασαν έτσι τους 28 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ οι Κρητικοί έμειναν στους 25.

Και όμως ο αγώνας μπορεί να δείχνει εύκολος για τους γηπεδούχους, αλλά δεν ήταν. Για την ακρίβεια έγινε στο 19'. Στο σημείο εκείνο ο Μεντχάντ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Μέλκα και έτσι δεν ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει στο 16' ο Κυβελίδης. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 πριν τελειώσει το ημίχρονο με τον Ψιάνο, ενώ στο 54' ο Καπίας διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Καραϊσκάκης (Πετράκης): Μέλκα, Χατζηστραβός, Καπίας (66′ Καραγιαννίδης), Ψιάνος, Μέτσε, Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου, Καψάλης, Κυβελίδης, Τσούτσης (71′ Κούστα).

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σπίριακ (27′ λ.τ Μαζουλουξής), Μπάτζιος, Προβυδάκης, Κοιλιάρας Πέιος, Μπουρσέλης (77′ Κατσούρι), Τσέλιος, Μπαράτα, Ροβίδης, Μεντχάντ (46′ Ατέφ).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα