Δόξα Δράμας - Απόλλων Σμύρνης 0-1

Gazzetta team
Δόξα Δράμας - Απόλλων Σμύρνης 0-1

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης μείωσε στους τέσσερις βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα χάρη στη νίκη του με 1-0 μέσα στη Δράμα επί της Δόξας.

Σημαντική νίκη που τον βοήθησε να πλησιάσει στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή και τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Δόξας χάρη σε τέρμα του Μαρκόφσκι στο 84'.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με κεφαλιά του Λαρέα στο 35' που μπλόκαρε ο Μένκα, ενώ στο 41' ο Ιωαννίδης έχασε νέα ευκαιρία για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με την μπάλα να περνά δίπλα από το κάθετο στο σουτ που επιχείρησε.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Τεννές πέρασε στο ματς τον Μαρκόφσκι, ο οποίος στο 54' σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ.

Στο 84' ωστόσο ο Μαρκόφσκι σημείωσε το γκολ της νίκης για τον Απόλλωνα. Ο Βιτλής σέντραρε και ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μένκα για το 0-1.

Η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 87' για να ισοφαρίσει, αλλά ο Χουάντερσον με το ένα χέρι έβγαλε σε κόρνερ τη γυριστή κεφαλιά του Καψάλη, κρατώντας τη νίκη, με την ομάδα της Δράμας να παραμένει σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Βασιλακάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Σιώπης, Καψάλης, Πινδώνης, Πλέγας, Κρητικός, Ρόβας (84′ Λίτσκας), Αποστολίδης (68′ Αναστασίου), Κόντος (75′ Μαρκοπουλιώτης).

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Χουάντερσον, Τσαμπούρης (46′ Μαρκόφσκι), Βιτλής, Λαρέα, Ζησόπουλος, Φατιόν, Γκίνο (67′ Βάρκας), Μπλάζιτς (61′ Γιαννιτσάνης), Κολ, Μπεντινέλι, Ιωαννίδης.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα