Πλατανιάς - Απόλλων Πόντου 2-0

Gazzetta team
Πλατανιάς - Απόλλων Πόντου 2-0

bet365

Δυσκολεύτηκε, αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Απόλλωνα Πόντου ο Πλατανιάς, επικρατώντας 2-0 κι έφτασε τους 20 βαθμούς.

Λίγο έλειψε να έχουμε την έκπληξη στα Χανιά, με τον Απόλλωνα Πόντου να βάζει δύσκολα στον Πλατανιά αλλά τελικά να χάνει 2-0 με δύο τέρματα στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά κακό με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάποιες καλές στιγμές απέναντι από τις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, ωστόσο δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις στα καρέ του Απόλλωνα με το 0-0 να μένει ως φυσική εξέλιξη μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

Τελικά οι Κρητικοί βρήκαν λύση στο δεύτερο ημίχρονο και πήρα το τρίποντο της νίκης. Λίγο πριν αρχίσει να τους κυριαρχεί το άγχος, κέρδισαν πέναλτι κι... έλυσαν τα πόδια τους. Στο 73' ο Λουκίνας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κι έγραψε το 1-0 για την ομάδα του. Ο Πλατανιάς συνέχισε να κυριραχεί και στα επόμενα λεπτά και στο 92' ο Κραγιόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Με αυτή τη νίκη ο Πλατανιάς έφτασε τους 20 βαθμούς, με τον Απόλλωνα Πόντου να παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας μαζί με την Κέρκυρα στο -3.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Τάτσης): Σούλης, Ουές, Τσαμούρης, Πασχαλάκης, Σαάντο, Σμυρλάκης (65′ Κωστίκος), Μπάμπης, Οικονόμου, Λουκίνας, Κραγιόπουλος, Γιούσης (81′ Πουρζιτίδης).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Μελέσιος, Δαλιανόπουλος, Καλλίας, Φράγκος, Τουρσίδης (79′ Τσιάντας), Αναστασιάδης, Τσουμάνης (60′ Στόικος), Αμαραντίδης, Χριστοδούλου, Γιαννακόπουλος, Καλογέρης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα