Απόλλων Πόντου - Απόλλων Σμύρνης 0-5

Gazzetta team
Απόλλων Πόντου - Απόλλων Σμύρνης 0-5

bet365

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά ο Απόλλωνας Σμύρνης επικρατώντας με 5-0 και ανεβαίνοντας στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.

Όταν έχεις ως στόχο την άνοδο στην Super League δεν γίνεται να μην κερδίσεις τον Απόλλωνα Πόντου. Ο Απόλλωνας Σμύρνης θέλει να ανέβει και το έδειξε και στην Καλαμαριά, περνώντας με το άνετο 5-0. Ένα σκορ που δείχνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι μια κλάση ανώτεροι. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα της Ριζούπολης έφτασε τους 27 ανεβαίνοντας στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και 3 πίσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει και έναν αγώνα λιγότερο.

Στα του αγώνα τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 4-0. Την αρχή έκανε ο Κολ στο 19' για να έρθει ο Μπεντινέλι να κάνει το 0-2 στο 20'. Στο 28' ο Ιωαννίδης με πέναλτι έκανε το 0-3, ενώ δέκα λεπτά αργότερα (38'), ο Μπεντινέλι πέτυχε το 0-4 σκοράροντας για δεύτερη φορά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας Σμύρνης κατέβασε ταχύτητα, κάνοντας ωστόσο με τον Κραγιόπουλο στο 64' το 0-5.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ : Προφυλλίδης, Δαλιανόπουλος, Καλλίας, Στόικος, Φράγκος, Τουρσίδης, Καλογέρης, Αναστασιάδης (85' Μουρατίδης), Αμαραντίδης, Χριστοδούλου, Γιαννακόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Αναγνωστόπουλος, Τσαμπούρης, Ρώσση, Ζησόπουλος, Λαρέα, Γκίνο, Μπλάζιτς (65' Γιαννιτσάνης), Κολ (46' Πατράλης), Μπεντινέλι (46' Κραγιόπουλος), Ιωαννιδης, Μαρκόβσκι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα