Απόλλων Λάρισας - Δόξα Δράμας 4-1

Gazzetta team
Απόλλων Λάρισας - Δόξα Δράμας 4-1

bet365

Χωρίς να συναντήσει προβλήματα ο Απόλλωνας Λάρισας επικράτησε της Δόξας Δράμας με 4-1 και ανέβηκε και πάλι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.

Μόλις μία μέρα έμεινε τέταρτος ο Απόλλωνας Λάρισας. Οι Θεσσαλοί είδαν χθες τα Χανιά να τους προσπερνούν, αλλά σήμερα με το εύκολο 4-1 επί της Δόξας Δράμας ανέβηκαν και πάλι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2. Συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» έφτασαν τους 26 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στον αντίποδα οι «μαυραετοί» βρίσκονται στην 9η θέση με 17 βαθμούς, όσους και ο Πλατανιάς. Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Γκουστάβο στο 30'. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τον Μπαστακό στο 49' να κάνει το 2-0, πετυχαίνοντας το πρώτο από τα δύο του τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν με τον Ρόβα στο 61' και στην συνέχεια προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρουν. Στο 90' ο Μπαστακός όμως έκανε το 3-1, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σκούπρας διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Απόλλων Λάρισας (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Χατζής, Λίταινας (81′ Καρατάσιος), Καρρίκι, Κουρτεσιώτης, Γκουστάβο, Μπαστακός, Σιφναίος (71′ Τασιούλης), Ναζίμ, Σουλιώτης

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Σιώπης, Πινδώνης, Πλέγας, Κρητικός, Ρόβας, Αποστολίδης (89′ Αναστασίου), Κόντος (75′ Μαρκοπουλιώτης)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα