Δόξα Δράμας: Τέλος Ανυφαντάκης, γενικός αρχηγός και γυμναστής

Gazzetta team
Δόξα Δράμας: Τέλος Ανυφαντάκης, γενικός αρχηγός και γυμναστής

bet365

Παρελθόν από την Δόξα Δράμας αποτελούν ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Ανυφαντάκης, ο γενικός αρχηγός, Αντώνης Λαδάκης και ο γυμναστής Νίκοας Ματζουράνης για οικονομικούς λόγους.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Κώστα Ανυφαντάκη. Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του αυτό το τετράμηνο και του εύχεται καλή επιτυχία σε κάθε νέα του επιλογή.

Ταυτόχρονα, η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της με τον γενικό αρχηγό, Αντώνη Λαδάκη. Ο παλαίμαχος παίκτης των “Μαυραετών” βρισκόταν σε αυτό το πόστο στην ομάδα μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του, ευχόμενοι τα καλύτερα για ό,τι επιλέξει στη συνέχεια.

Επίσης, η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον γυμναστή, Νίκο Μαντζουράνη, τον οποίο ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε το τελευταίο τρίμηνο και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Δοθείσης ευκαιρίας, γίνεται γνωστό ότι οι συναινετικές διακοπές συνεργασιών, στη μεταβατική περίοδο που περνά η ομάδα μας μετά την αποχώρηση του Γιάννη Μπύρου, εντάσσονται στα πλαίσια της προσπάθειας μείωσης των οικονομικών υποχρεώσεων, της περιστολής των δαπανών και της ανάδειξης νέων ντόπιων ταλαντούχων παικτών που θα εγγυηθούν, μαζί με τον υφιστάμενο ποδοσφαιρικό κορμό, ένα ασφαλές μέλλον για την ιστορική μας ομάδα.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Δράμας, όλους τους Δοξαίους και όλους τους Δραμινούς, κατανοώντας τη νέα προσπάθεια που γίνεται να στηρίξουν την ομάδα και να σταθούν στο πλευρό της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα