Απόλλων Λάρισας: Στην Κύπρο για φιλικό

Gazzetta team
Απόλλων Λάρισας: Στην Κύπρο για φιλικό

bet365

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λάρνακα, βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (13/01) ο Απόλλων Λάρισας.

H ομάδα ταξίδεψε αεροπορικώς από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" για το νησί της Αφροδίτης αποδεχόμενη πρόσκληση της Ουγγρικής Ουίπεστ (που προετοιμάζεται στην Κύπρο) για ένα διεθνή φιλικό παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη (14/01) στις 14.00 ώρα Ελλάδος.

Εκτός αποστολής στην Λάρισα έμειναν οι Σουλιώτης, Κωστούλας, Καρατάσιος, Ναζίμ, Νύκταρης, Σιφναίος, Gustavo, Μπαστακός, Κουτσούκης και Θεολόγης. Στην Κύπρο ο τεχνικός Άριαν Μπελά πήρε τους εξής ποδοσφαιριστές: Γκέκας (Τ), Καρδάνης (Τ), Κουρτεσιώτης, Γεωργακόπουλος, Κούλπας, Καρρίκι, Κοσμίδης, Καμπέρης, Μπρέμπος, Σκούπρα, Χατζής, Νούσιος, Μπιμάι, Λίταινας, Τασιούλης και Γκουντρουμπής.

Μαζί με την αποστολή θα βρεθεί στην Μεγαλόνησο και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς. Η λαρισινή ομάδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης, ενώ όσοι έμειναν πίσω θα προπονηθούν κανονικά υπό την επίβλεψη του γυμναστή Κώστα Μαργαρίτη και του συνεργάτη του Μπελά, Κώστα Κολομητρούση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα