Καραϊσκάκης - Δόξα Δράμας 2-2

Gazzetta team
Καραϊσκάκης - Δόξα Δράμας 2-2

bet365

Ο Καραϊσκάκης είχε το πάνω χέρι, αλλά η Δόξα Δράμας κατάφερε να φύγει στο τέλος με τον βαθμό (2-2) από την Άρτα συνεχίζοντας τη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Ο Καραϊσκάκης έχασε την ευκαιρία να διατηρηθεί στη 2η θέση της βαθμολογίας της Super League 2 μένοντας στο 2-2 απέναντι στη Δόξα. Αν και οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, έχοντας κάνει την ανατροπή, η ομάδα της Δράμας με γκολ του Ρόβα στο 85' έφυγε με τον βαθμό από την Άρτα, συνεχίζοντας τη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Τόσο ο Καραϊσκάκης όσο και η Δόξα δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν καλές στιγμές στο ματς, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους μεγάλη στιγμή κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 27' έπειτα από σέντρα του Παπαργυρίου, ο Κρητικός με προβολή έβαλε τη Δόξα μπροστά στο σκορ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Η απάντηση του Καραϊσκάκη πάντως ήταν άμεση καθώς στο 35' κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Καραγιαννίδης επιχείρησε το πλασέ, ο Μένκα έδιωξε και ο Καπίας πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και πίεσαν και για δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν στόχο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 51' ο Καραϊσκάκης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα όταν ο Χατζηστραβός πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο. Το 2-1 φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου να έρθει με την ομάδα του Καραϊσκάκη να το πετυχαίνει τελικά στο 71'. Μετά από γύρισμα μέσα στην περιοχή ο Κυβελίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας την ανατροπή.

Όλα έδειχναν ότι ο Καραϊσκάκης θα έπαιρνε το τρίποντο, όμως στο 85' ήρθε η ισοφάριση της Δόξας με τον Ρόβα να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ και να ισοφαρίζει σε 2-2. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ με την ομάδα της Δράμας να φεύγει με έναν σημαντικό βαθμό από την Άρτα.

Οι συνθέσεις:

Καραϊσκάκης: Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Καπίας, Μασούρας, Μέτσε, Ψιάνος (91' Γυφτοκώστας), Κυβελίδης, Χατζηστραβός, Αλμπάνης (84' Καψάλης)

Δόξα Δράμας: Μένκα, Παπαργυρίου, Οικονόμου (84' Παρασκευάς), Κρητικός, Πλέγας, Κουκόλης, Κόντος (65' Ρόβας), Σιώπης, Καψάλης, Σαμπανίδης (66' Αποστολίδης), Χάμοντ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα