Χανιά - Δόξα Δράμας 2-1

Gazzetta team
Χανιά - Δόξα Δράμας 2-1

bet365

Τα Χανιά πανηγύρισαν μια σημαντική νίκη επί της Δόξας Δράμας με 2-1, η οποία τα φέρνει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Μια νίκη που ήθελαν πολύ πήραν τα Χανιά την Δευτέρα απέναντι στη Δόξα Δράμας. Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε 2-1 και πάτησε πεντάδα!

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να προηγηθούν στο 33'. Τότε ο Ανδρέου μετά από εκτέλεση κόρνερ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, οι Χανιώτες έφτασαν και στο 2-0, όταν μετά από σέντρα του Βρεττού ο Κουσκουνάς με κεφαλιά επίσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Κάπως έτσι οι Κρητικοί πήγαν με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Πλέγας σημείωσε ένα πραγματικά υπέροχο τέρμα και μείωσε για την Δόξα σε 2-1 στο 48'. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν και στην ισοφάριση, όμως ο Κουτζαβασίλης είπε «όχι» στα σουτ των Κρητικού, Κουκόλη και Κόντου και κάπως έτσι κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Με αυτή τη νίκη τα Χανιά έκαναν... άλμα πεντάδας, ενώ η Δόξα Δράμας παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος (63' Αρναρέλλης), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος (54' Παναγιωτούδης), Μουμίν, Κάσσος, Βρεττός, Κουσκουνάς, Τζιώρας (78' Δημητριάδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Αργυρόπουλος (46' Σαμπανίδης), Οικονόμου (70' Περέγιο), Κρητικός, Πλέγας, Κουκόλης, Κόντος (80' Πινδώνης), Σιώπης, Καψάλης, Χάμοντ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα