Απόλλων Πόντου - Εργοτέλης 1-3

Gazzetta team
Απόλλων Πόντου - Εργοτέλης 1-3

bet365

Άνετα πέρασε από την Καλαμαριά ο Εργοτέλης, που επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου 1-3.

Εύκολο μεσημέρι για τον Εργοτέλη στην Καλαμαριά, καθώς πέρασε με το άνετο 1-3 απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όμως άργησαν να βρουν το πρώτο τους τέρμα. Αφού απείλησαν με τους Μπαράτα, Μπούση, Μπουρσέλη και Έφορντ, είχαν δοκάρι στο 37' με τον πρώτο και στο 42' έκαναν το 0-1. Ο Ροβίθης πέρασε στον Έφορντ, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με τους Κρητικούς να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και να φτάνουν στο 0-2 με τον Μπαράτα μετά από ασίστ του Ροβίθη. Ο δεύτερος, μετά από δύο ασίστ έγινε και σκόρερ στο 73', όταν διαμόρφωσε το 0-3. Η ομάδα της Καλαμαριάς, το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει στο 89' σε 1-3, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρίτο.

Με αυτή τη νίκη ο Εργοτέλης έφτασε τους 19 βαθμούς και προσπέρασε Πλατανιά και Απόλλων Λάρισας, ενώ ο Απόλλων Πόντου παρέμεινε στην τελευταία θέση μαζί με την Κέρκυρα στους -3.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπότε, Σπίριακ, Μπάτζιος, Μπούσης, Μπρους, Μπουρσέλης (69' Μανουσάκης), Μπουτσάκης (74' Κατσούρι), Ροβίθης (83' Σταθόπουλος), Μπαράτα, Έφορντ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος (29' Χριστοδούλου), Μπρίτο, Δόρης, Καλογέρης, Λουφάκης, Τσουμάνης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Κοντοές, Καλαϊτζίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα