Καραϊσκάκης - Απόλλων Πόντου 2-1

Gazzetta team
Καραϊσκάκης - Απόλλων Πόντου 2-1

bet365

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕ Καραϊσκάκης κατάφερε να κάνει την ανατροπή, να επικρατήσει με 2-1 του Απόλλωνα Πόντου και να ανεβεί στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ΑΕ Καραϊσκάκης κόντρα στον τελευταίο Απόλλωνα Πόντου, αλλά παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 και να ανέβει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Αρτινοί είδαν τους αντιπάλους τους να προηγούνται στο 45' με τον Κοντοέ, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, έχασαν ευκαιρίες και μέσα σε τέσσερα λεπτά κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή.

Αρχικά ισοφάρισαν με τον Κυβελίδη στο 73' για να έρθει ο Κούστα στο 77' και να διαμορφώσει το τελικό 2-1. Μια νίκη που όπως αναφέραμε έφερε τους «πράσινους» στους 11 βαθμούς και την 4η θέση, ενώ οι Πόντιοι έμειναν μαζί με την Κέρκυρα στην τελευταία θέση και τους -3.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Α. Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Βλάχος (60' Αλμπάνης), Καπίας, Μασούρας, Τσούτσης (46' Κούστα), Ψιάνος, Κυβελίδης, Χατζηστραβός (91' Καψάλης), Μέτσε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δ. Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Λουφάκης (87' Τσουμάνης), Αμαραντίδης, Κοντοές, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης (81' Καλογέρης), Πουρτουλίδης, Ολαϊτάν (26' Δαλιανόπουλος), Χασομέρης, Μπρίτο.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα