Τρίκαλα-Κέρκυρα: Κίνδυνος για -6 αν δεν πληρώσουν

Gazzetta team
Τρίκαλα-Κέρκυρα: Κίνδυνος για -6 αν δεν πληρώσουν

bet365

Τρίκαλα και Κέρκυρα έχουν προθεσμία τριών ημερών για να καλύψουν τις οφειλές σε δύο πρώην ποδοσφαιριστές τους η κάθε ομάδα και να γλιτώσουν το -6.

Επιστροφή στοιχήματος* στο Champions League ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σαΐντ ΖΑΚΟΥΑΝΙ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 108/2019 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ευσταθίου ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 372/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι Όποίος παίκτης κι αν είσαι εδώ κάνεις το παιχνίδι σου με Fantasy, Missions, Matchcombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αλεξάνδρου ΚΟΝΤΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 384/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Παναγιώτη ΖΟΡΜΠΑ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 385/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα