Το ντέρμπι της Super League 2!

Book-nomikarios Book-nomikarios
Το ντέρμπι της Super League 2!

bet365

Επιστροφή του Bοοk-nomikarios στα μέρη μας μετά τη νίκη του Ναδάλ επί του Στέφανου, αυτή τη φορά με σημείο απ' την ποδοσφαιρική Ελλάδα και συγκεκριμένα το πρωτάθλημα της super league 2!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Aπόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα είναι τα 2 καυτά φαβορί για να επιστρέψουν στη μεγάλη κατηγορία. Θεωρητικώς, η μάχη θα γίνει για το ποιός θα είναι πρωταθλητής και θα κλειδώσει την απευθείας άνοδο και ποιός θα πάει στα μπαράζ. Ο Πλατανιάς με τις 2 κολλητές εντός έδρας ήττες από Απόλλωνα και Δόξα Δράμας έχασε πολύτιμο έδαφος, ενώ ο Λεβαδειακός δηλώνει ότι επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει, όμως, έχει ήδη κάποιες "γκέλες" σ' ένα πρωτάθλημα που τα καυτά φαβορί δύσκολα θα χάνουν βαθμούς. Το δίδυμο Απόλλωνας - ΠΑΣ δύσκολα θα σπάσει, μένει να δούμε το φορκάστ.

Το πρόβλημα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" ήταν η κόντρα οπαδών - διοίκησης. Αυτή δεν λύθηκε, όμως απ' το πουθενά μέσα από 2 ανακοινώσεις προέκυψε προσωρινή ανακωχή (που θα γίνει μόνιμη αν αποσυρθούν μηνύσεις της διοίκησης προς κάποιους οπαδούς) και έτσι για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ φέτος και μετά από πολλές αγωνιστικές (απ' την περσινή σεζόν), ο Απόλλωνας θα έχει τους... οπαδούς του!
Έξω ο αριστερός μπακ Χουχούμης (5/0) και ο δεξιός μπακ Κυριακίδης (1/0), λογικά θ' αντικατασταθούν απί Βιτλή και Βάρκα (ο τελευταίος, πρώην εξτρέμ χρησιμοποιείται φέτος σ' αυτή τη θέση και ειδικά επιθετικά τα πάει εξαιρετικά, αμυντικά έχει θεματάκια). Επιστρέφει ο στόπερ Larrea (4/1) από τιμωρία και παρότι το δίδυμο Κύργια-Ζησόπουλου πήρε άριστα με τον Πλατανιά, ο Αργεντίνος θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την 11άδα.

Ο ΠΑΣ θα έχει τον κόσμο του στη Ριζούπολη αλλά όχι τους μέσους Γκαρσία (3/0) και Νικολιά (3/0). Mη διαθέσιμοι απ' την αρχή της σεζόν ο αμυντικός Σεργκελασχβίλι (βασικός στο 2ο μισό πέρσι) και ο μεσοεπιθετικός Ελευθεριάδης (πέρσι 16 γκολ με την Παναχαϊκή). Ποιοτική ομάδα για την κατηγορία με παίχτες όπως οι Λεό, Παμλίδης, Σκόνδρας, Σιόντης, Μπουκουβάλας, Κριζμάν κ.α.

Ο Απόλλωνας έχει πιο έμπειρους παίχτες σε θέσεις κλειδιά, όπως στον άσο (Χουάντερσον), στα χαφ (Μπλάζιτς, Λαγός), στη θέση του φορ (Μαρκόφσκι ή Βουό ως αλλαγή), στα στόπερ (Ζησόπουλος ή Κύργιας), ενώ υπάρχει και ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ για την κατηγορία Τόμας Μπεντινέλι που μπορεί ανα πάσα στιγμή με 1-2 ντρίμπλες, 1 σουτ ή 1 πάσα, ν' αλλάξει άνετα τη ροή ενός αγώνα σ' αυτό το επίπεδο.

Στο ματς Απόλλωνα - Δόξας ήταν 100-150 άτομα το πολύ συμπεριλαμβανομένου παιδιά των ακαδημιών. Θλιβερή εικόνα, θύμισε αγώνες επί Αλαμάνου λίγο πριν αποχωρήσει. Ίσως και αυτό να οδήγησε τη διοίκηση στο να κάνει κάλεσμα προς όλους. Με τον ΠΑΣ, καιρού επιτρέποντος, θα είναι σίγουρα τριπλάσιοι ή και τετραπλάσιοι, αλλά το βασικότερο θα είναι αυτοί που "φωνάζουν". Αυτό θα δώσει εξτρά κίνητρο στους παίχτες να μην τους απογοητεύσουν και γενικότερα θα βοηθήσει μια νίκη σε ένα κλίμα συσπείρωσης εν όψει της συνέχειας. Δικαιολογημένα προσφέρονται ως οριακό φαβορί οι γηπεδούχοι. Οι αρχικές τιμές στο 1.75 για τον άσο υποτιμούσαν τον ΠΑΣ και ορθά αυτός ανέβηκε στο 1.90. Σε αυτήν την τιμή αξίζει να πονταριστεί.

EΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 : AΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -> 1 (1.90)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).