Πλατανιάς - Δόξα Δράμας 1-3

Gazzetta team
Πλατανιάς - Δόξα Δράμας 1-3

bet365

Οι «μαυραετοί» πήραν μεγάλη νίκη στην Κρήτη και πλησίασαν στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Ευρωλίγκα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Με τη νίκη «απέδρασε» σήμερα από τα Χανιά η Δόξα Δράμας, καθώς κέρδισε τον Πλατανιά με 3-1, πλησίασε στο γκρουπ των πρωτοπόρων και παράλληλα δεν επέτρεψε στους κρητικούς να «πατήσουν» κορυφή και να «πιάσουν» εκεί τον Απόλλων Σμύρνης, έστω και με έναν αγώνα περισσότερο.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς. Στο 35' είχαν ήδη κερδίσει 7 κόρνερ και δημιουργούσαν «προϋποθέσεις» στα καρέ των γηπεδούχων, οι οποίοι από την πλευρά τους στο συγκεκριμένο διάστημα είχαν μία καλή στιγμή με τον Νίλι στο 32'. Στο 39' ο Ρόβας απώλεσε την καλύτερη, εώς τότε, φάση των «μαυραετών» και τελικά, κόντρα στη ροή του αγώνα, οι κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 42', όταν ο Λουκίνας έκανε την επέλαση, η μπάλα έφτασε στον Νιλι που με σουτ «νίκησε» τον Μένκα. Ομως η «απάντησε» των «μαυραετών» ήταν άμεση και στο 44' ισοφάρισαν με τον Ρόβα, ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από εκτέλεση φάουλ του Κρητικού και σκόραρε με προβολή.

Ετσι η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες στο 1-1 και στο δεύτερο μισό ο Πλατανιάς ήταν εκείνος που ξεκίνησε φουριόζος. Οι Μποσέτι (56'), Λουκίνας (58'), Νίλι (62') απώλεσαν από μία καλή ευκαιρία και η πρώτη «απειλή» της Δόξας ήταν στο 66' με τον Ρόβα. Οι Δραμινοί ήταν τελικά εκείνοι που βρήκαν δεύτερο γκολ, με τον Κρητικό στο 75', μετά από ωραία ενέργεια του Ιωαννίδη και ασίστ του Χαμόντ. Στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης όχι διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους προβάδισμα, αλλά στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσαν διαστάσεις στη νίκη τους, αφού τότε καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Ιωαννίδη από τον Καραγκούνη και ο φορ τους ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης (71´ Λεωνιδόπουλος), Ουές (60´ Λειρία), Σάαντο, Μποσέτι, Λουκίνας, Νίλι, Μπιανκόνι, Καραγκούνης, Νιαυραδάκης (79´ λ.τ Πουρζιτίδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης, Οικονόμου (65´ λ.τ Αργυρόπουλος), Κρητικός, Πλέγας, Ρόβας (84´ Περέγιο), Ιωαννίδης, Κουκόλης, Σιώπης (81´ λ.τ Παρασκευάς), Χάμοντ.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα