ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Πόντου 3-0

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Πόντου 3-0

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τα έβρισκε σκούρα κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, όμως η αποβολή του Πορτουλίδη, στο 71', ήταν το... κλειδί της νίκης! Όλα έγιναν εύκολα για τους Γιαννιώτες που με 3 γκολ σε διάστημα έξι λεπτών (78', 80', 84') έφτασαν στο ευρύ 3-0!

Η καλή μέρα δεν φαίνεται πάντα από... το πρωί και οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα το εφάρμοσαν στην πράξη. Χωρίς ορμή, με περιορισμένη διάθεση και σε ένα ματς συνολικά άρυθμο και χαμηλό ποιοτικά, οι Γιαννιώτες ολοκλήρωσαν με τον πλέον αντιφατικό τόνο, με 3-0 επί του Απόλλωνα Πόντου στους «Ζωσιμάδες», βρίσκοντας τον τρόπο για το 5ο διαδοχικό αήττητο παιχνίδι από την έναρξη της σεζόν. Πως;

Εν πολλοίς χάρη στην αποβολή του Πουρτουλίδη για τους φιλοξενούμενους με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 71', η οποία άνοιξε το δρόμο και λείανε τις συνθήκες για το πρώτο γκολ που ήρθε έστω και με αρκετή δόση τύχης στο 78' όταν ο Παμλίδης έκανε σέντρα σουτ αλλά η μπάλα εκσφενδονίστηκε από το σώμα αμυνόμενου και κατέληξε στα δίχτυα του Πολίτη. Το διακύβευμα της νίκης από κει και πέρα εκπληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, με τον Κρίσμαν να κάνει δύο λεπτά αργότερα με πολύ ωραία προσπάθεια και άψογο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής το 2-0, για να έρθει ο Λεό στο 84' να διαμορφώσει το τελικό 3-0 μόλις σε ένα εξάλεπτο, που τελικά αποδείχθηκε αρκετό.

Με αυτήν την νίκη, οι Γιαννιώτες του Αργύρη Γιαννίκη έφτασαν τους 11 βαθμούς και βρίσκονται στην δεύτερη θέση ενώ ο Απόλλων Πόντου εξακολουθεί να ψάχνει τον πρώτο του βαθμό για να ξεκολλήσει κάποια στιγμή από το -6 με το οποίο ξεκίνησε το πρωτάθλημα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας (67’ Κάστρο), Αποστολόπουλος, Λιάσος (56’ Πίτου Γκαρσία), Σιόντης, Ξύδας, Λεό, Νάουμετς (46’ Κρίσμαν), Παμλίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Πουρτουλίδης, Καλογέρης (52’ Καλαϊτζίδης), Λουφάκης (74’ Δόρης), Θεολόγου (34’ Κοντοές), Αμαραντίδης, Σαμαράς.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα