Καγιούλης: «Μιλάμε για να μπούμε στον Καραϊσκάκη»

Gazzetta team
Καγιούλης: «Μιλάμε για να μπούμε στον Καραϊσκάκη»

bet365

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Καραϊσκάκη, μίλησε ο Νίκος Καγιούλης.

Επιστροφή στοιχήματος* στα Προκριματικά του Euro 2020! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά όσα είπε στον Metropolis:

Για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι θα αγοράσει τον Α.Ε. Καρϊσκάκης: «Ακόμα είμαστε σε πρώιμο στάδιο, όμως υπάρχουν συζητήσεις με έναν αξιόλογο άνθρωπο που έχει την ομάδα. Θα φανεί στο μέλλον αν υπάρξει συνεργασία με την ομάδα και σε ποια επίπεδα».

Για το αν θα είναι ο ιδιοκτήτης της ΑΕ Καραϊσκάκης ή θα έχει απλώς μια συνεργασία: «Ολα τα ενδχόμενα είναι ανοιχτά. Εξαρτάται από το τι θέλει ο τωρινός ιδιοκτήτης και κατά πόσο θέλει να συνεχίσει. Ειναι πολλά πράγματα που έχουμε συζητήσει, οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν τι κατάληξη θα υπάρξει».

Για το αν θα έχει κάποια σχέση με τον Ηρακλή αν αγοράσει την Α.Ε. Καραϊσκάκης: «Όχι δεν θα υπάρξει καμία σχέση με την ομάδα του Ηρακλή. Η έδρα του Ηρακλή είναι στη Θεσσαλονίκη, εκεί πρέπει να προσπαθήσουν οι άνθρωποι που χειρίζονται αυτά τα θέματα και να επανέλθει εκεί που πρέπει. Ο Καραϊσκάκης είναι ομάδα της Αρτας και θα μείνει στην περιοχή του».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED