Διπλό κορυφής ο Πλατανιάς

Gazzetta team
Διπλό κορυφής ο Πλατανιάς

bet365

Ο Πλατανιάς πέρασε από την Καλαμαριά επικρατώντας 0-2 του Απόλλωνα Πόντου κι εκμεταλλεύτηκε την... γκέλα του Απόλλωνα Σμύρνης (1-1 με την Δόξα) πιάνοντάς τον στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ισόπαλα και τα άλλα δύο ματς. Καραϊσκάκης - Λεβαδειακός 1-1, Απόλλων Λάρισας - Παναχαϊκή 1-1.

Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς 0-2

Διπλό και κορυφή για τον Πλατανιά! Οι Κρητικοί επικράτησαν 0-2 του Απόλλων Πόντου κι εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία του Απόλλωνα Σμύρνης ανεβαίνοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 15', όταν μετά από λάθος του Σαμαρά, ο Νίκι έκλεψε και πλάσαρε για το 0-1. Μόλις έντεκα λεπτά αργότερα, ο Πλατανιάς έφτασε και στο 0-2, όταν μετά από σέντρα του Μπιανκόνι ο Λουκίνας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν στιγμή την αντίπαλη εστία και ο Πλατανιάς έφυγε με ένα σημαντικό διπλό που τον αφήνει μόνο στην κορυφή, ενώ οι Πόντιοι παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Απόλλων Σμύρνης – Δόξα Δράμας 1-1

Γκέλα για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Δόξα Δράμας κι απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή του πρωταθλήματος τον Πλατανιά.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να απείλησαν στα πρώτα λεπτά, όμως στο 14' η Δόξα Δράμας κατάφερε να βρει το γκολ που την έβαλε μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα, ο Κρητικός μετά από σέντρα του Χάμοντ με πλασέ έκανε το 0-1. Η απάντηση από την «Ελαφρά Ταξιαρχεία» ήταν όμως άμεση και στο 28', με σουτ του Παρτάλη μετά από φάση διαρκείας ισοφάρισε σε 1-1.

Ο καλός ρυθμός συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Στο 68', ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές μιας και ο Λαρέα είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Από εκεί και πέρα η Δόξα Δράμας αναζήτησε το γκολ της νίκης και πίεσε τους γηπεδούχους με το 1-1 όμως να μένει μέχρι τέλους.

Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή 1-1

Κόλλησε στη Λάρισα η Παναχαϊκή κι έχασε ευκαιρία να πιάσει κορυφή! Οι Πατρινοί, ήρθαν ισόπαλοι με τον Απόλλωνα Λάρισας με δύο πέναλτι!

Σε ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 22'. Τότε, ο Πατάπης ανέτρεψε τον Λίτανα κι ο ρέφερι έδωσε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σιφναίος κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι Πατρινοί έψαξαν να βρουν απάντηση και τα κατάφεραν στο 84 κι αυτοί από την άσπρη βούλα, με τον Σιατραβάνη να ισοφαρίζει και να δίνει τον βαθμό στην ομάδα του.

Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός 1-1

Κανείς δεν βγήκε κερδισμένος στην Άρτη, με τον Καραίσκάκη και τον Λεβαδειακό να έρχονται ισόπαλοι 1-1 σε ένα αποτέλεσμα που δεν έκανε σε κανέναν.

Οι φιλοξενούμενοι, ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ιωαννίδη, όμως οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες αμέσως μετά το γκολ που δέχτηκαν. Τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο 1-1 στο 33' με γκολ του Χατζηστράβου το οποίο έστειλε και τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Αρκετά καλός ήταν ο ρυθμός και στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες για κάποιο τέρμα. Τελικά όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους και δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο...

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα