Χανιά - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Gazzetta team
Χανιά - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

bet365

Στο παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε η 4η αγωνιστική της SL2 ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με σκορ 1-0 εκτός έδρας του ΑΟ Χανίων και είναι πια 2ος.
Στο α' μέρος και στο 23' υπήρξε μία τεράστια χαμένη ευκαιρία του Λέο. Από βαθιά μπαλιά του Μπουκουβάλα έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, από αριστερά πλάσαρε διαγώνια με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά άουτ. Στο 43' ήρθε ένα φαλτσαριστό σουτ του Νικολιά έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε πολύ ωραία τροχιά και δεν θα πιανόταν από τον Κουτζαβασίλη αν πήγαινε μέσα. Τελικά έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
Στο 59' ο Καρτάλης έκανε το 0-1 για τον ΠΑΣ. Μετά από λάθος του Κάσσου που αντί να διώξει έχασε την μπάλα ο άσος του ΠΑΣ έκανε ωραία κίνηση και σουτ για το γκολ. Ο ΑΟ Χανίων πίεσε μετά για το 1-1 αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ΠΑΣ μετά από αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 2η θέση της κατηγορίας.
ΠΑΕ Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Σωτηράκος, Πάνος (65' Δημητριάδης), Ανδρέου, Κάσσος, Ουνγιαλίδης (71' Αρναρέλλης), Μουμίν, Παναγιωτούδης, Λεοζίνιο (46' Ναζλίδης), Κουσκουνάς & Βρεττός.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Κάστρο, Λιάσος, Νικολιάς (64' Κριζμάν), Νάουμετς (46' Καρτάλης), Παμλίδης (78' Σιόντης) & Λέο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα