Super League 2: Εργοτέλης - Πλατανιάς 1-2 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Super League 2: Εργοτέλης - Πλατανιάς 1-2 (vid)

bet365

Έχοντας τον Νίλι σε πολύ καλή ημέρα ο Πλατανιάς πέρασε από την έδρα του Εργοτέλη, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0. Τα γκολ της νίκης για το 2-1 οι Λουκίνας και Μπιανκόνι.
Μόλις στο 25ο δευτερόλεπτο του ματς ο Εργοτέλης βρήκε το γκολ με τον Έφορντ από κοντά μετά από γύρισμα του Ιατρούδη. Στην συνέχεια του κρητικού ντέρμπι ήταν ως μη γενόμενη η φάση με το δοκάρι του Έφορντ για οφσάιντ.
Ο Πλατανιάς στην συνέχεια αντέδρασε και απείλησε σε φάση όπου είχε συμμετοχή ο Νίλι και σκόραρε ο Λουκίνας στο 38'. Στο 88' ο Μπιανκόνι σκόραρε -για άλλη μία φορά- κατά του Εργοτέλη με σουτάρα από ωραίο γύρισμα του Νίλι, που έκανε πολύ καλό ματς. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Εργοτέλης βρέθηκε στην κορυφή της SL2 μαζί με Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΕ Καραϊσκάκης.
Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Κοιλιάρας (46´ Μπούσης), Μπάτζιος, Σπίριακ, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (65´ Αλεξάκης), Έφορντ, Ιατρούδης (79´ Μανουσάκης) και Κβάτενγκ.
Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτζ, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Μαΐκιτς (34′ λ.τ. Σάαντο), Νιαυραδάκης, Ντος Σάντος (71´ Λεωνιδόπουλος), Μπιανκόνι, Περντόμο & Λουκίνας (85´ Παπουτσογιαννόπουλος).
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα