Γιαννίκης: «Την Τρίτη έμαθα πως παίζουμε Παρασκευή!»

Gazzetta team
Γιαννίκης: «Την Τρίτη έμαθα πως παίζουμε Παρασκευή!»

bet365

Ο Αργύρης Γιαννίκης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του που ενημερώθηκε την Τρίτη πως ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζεται Παρασκευή.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα:

Για το αν η επανεκκίνηση μοιάζει σαν δεύτερη πρεμιέρα:
«Αυτό οφείλεται στη διακοπή ενός μήνα που είχαμε μετά το παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Το πρωτόγνωρο για ‘μενα όμως είναι ότι έμαθα την Τρίτη ότι θα παίξουμε Παρασκευή. Προσπαθούμε να έχουμε τις εντάσεις των προπονήσεων εκεί που πρέπει να είναι, αλλά ελπίζω στο μέλλον να έχουμε λίγο πιο μπροστά την πληροφορία για το πότε θα παίζουμε για να είναι πιο επιστημονικά τα πράγματα και να την προετοιμάζουμε την ομάδα πιο επιστημονικά για τα παιχνίδια».

Για την ψυχολογία της ομάδας του:
«Η ψυχολογία είναι στα ύψη. Έχουμε 12 ματς που είμαστε αήττητοι, αν εξαιρέσουμε το πρώτο φιλικό με τη Λάρισα. Είναι όμως και τα φιλικά ένα δείγμα που μας ανεβάζει την ψυχολογία. Πιστεύω ότι ο τρόπος παιχνιδιού που έχουμε είναι κατανοητός και αποτελεσματικός για τους παίκτες, φάνηκε στα φιλικά, φάνηκε στα επίσημα, δυστυχώς δεν πήραμε τη νίκη με την Παναχαϊκή την 1η αγωνιστική και πάμε τώρα στη Λιβαδειά σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα:
«Ο Κρίζμαν έχει έναν σπασμό και υγρό στον μυ που δεν του επιτρέπει να είναι στο παιχνίδι. Υπάρχουν επίσης οι γνωστοί τραυματίες, Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης και ο Πανουργιάς είχε ίωση».

Για το τι γνωρίζει για τον αντίπαλο:
«Πήγαμε στη Βέροια και είδαμε το ματς κυπέλλου των δύο ομάδων. Με τον Πλατανιά είχαν παίξει άλλο σύστημα, 3-5-2. Προετοιμασμένοι για όλα είμαστε. Έχουμε κάνει την ανάλυση. Είναι ένας αντίπαλος που έχει καλούς επιθετικούς, είναι ψηλή και δυναμική ομάδα. Έχουν κι αυτοί προσδοκίες, γιατί έπεσαν κατηγορία, αλλά κι εμείς είμαστε αισιόδοξοι και καλά προετοιμασμένοι και πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν η μεγάλη διακοπή μπορεί να είναι εις βάρος της ομάδας:
«Δεν δείχνει τέτοια δείγματα η ομάδα στην προπόνηση ούτε στα φιλικά τα έδειξε, αλλά δεν παύει να είναι ένας αστάθμητος παράγοντας για κάθε προπονητή και παίκτη για να ξαναμπούν σε ρυθμό. Δεν είναι γενικά καλό για τις ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Οι ομάδες που ξεκίνησαν αργότερα προετοιμασία ίσως να ωφελήθηκαν, εμείς σίγουρα όχι, αλλά δεν παύει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Είχαμε φιλικά, είχαμε καλές προπονήσεις και πάμε με αισιοδοξία».

Για το αν θα προσαρμοστεί ο ΠΑΣ στο παιχνίδι του Λεβαδειακού ή αν ο ΠΑΣ θα κάνει το παιχνίδι του και θα υποχρεώσει τον αντίπαλο να προσαρμοστεί εκείνος:
«Όπως έχετε δει σε εμείς παίζουμε πάντα το δικό μας παιχνίδι, έχουμε αφομοιώσει έναν τρόπο παιχνιδιού, υπάρχει βέβαια μια τακτική ευελιξία, αλλά προσπαθούμε να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι σε κάθε αντίπαλο».

Για το αν θα είναι ένα παιχνίδι σκληρό, όπως συνηθίζεται στη Β’ κατηγορία ή πιο ποιοτικό, μιας και οι δύο ομάδες προέρχονται από πρόσφατο υποβιβασμό:
«Και τα δύο θα δούμε. Και δυνατά μαρκαρίσματα γιατί έχουν δυναμική οι παίκτες της Λιβαδειάς, αλλά κι εμείς είμαστε ευέλικτοι. Πιστεύω κάτι ενδιάμεσο θα δούμε και ελπίζω εμείς να έχουμε τη ροή και τον ρυθμό που θέλουμε για να μη μπλεχτούμε σε δυνατά μαρκαρίσματα».

Για τα συνεχή ματς που έρχονται, λόγω και του κυπέλλου:
«Έχουμε 3 ματς σε 8 μέρες στο πλάνο μας. Θα κοιτάξουμε να βγουν και οι εντάσεις και τακτικά να είμαστε εκεί που θέλουμε. Σίγουρα δεν είναι καλό που τραυματίστηκε τώρα ο Κρίζμαν και ελπίζουμε να τον έχουμε την επόμενη εβδομάδα για να έχουμε στην επίθεση μία λύση παραπάνω. Έχουμε κάνει, πάντως, τον προγραμματισμό μας να είμαστε σοβαροί, σωστοί και «φρέσκοι» σε κάθε ματς».

Το κλειδί της επιτυχίας στην αναμέτρηση:
«Το κλειδί είναι να μπούμε σε ρυθμό, να έχουμε εμείς την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού κι αυτός είναι ο στόχος μας πάντα και από την άλλη πρέπει να προσέχουμε στα στημένα, γιατί ο Λεβαδειακός έχει μία ψηλή ομάδα. Ως τώρα τα έχουμε χειριστεί αρκετά καλά όλα αυτά τα θέματα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και στην ομάδα ότι θα τα κάνουν αυτά και στο παιχνίδι της Παρασκευής».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα