Superleague 2: Σέντρα ξανά, στις 26 Οκτωβρίου

Gazzetta team
Superleague 2: Σέντρα ξανά, στις 26 Οκτωβρίου

bet365

«Λευκός καπνός» βγήκε από την συνεδρίαση του ΔΣ της Superleague 2 για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η οποία ορίστηκε τελικά για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (26-27/10) και θα γίνει από την 2η αγωνιστική.

Οριστική επίλυση στο «μπλόκο» του πρωταθλήματος της Superleague 2 προέκυψε μετά από την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ το πρωί της Πέμπτης (17/10).

Έπειτα από αναβολές επί αναβολών, το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που βρισκόταν στον «αέρα» διευθετήθηκε με τις συμμετέχουσες ομάδες να αποδέχονται ομόφωνα την πρόταση της ΕΡΤ κι έτσι αποφασίστηκε η επανέναρξη του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο, 26 και 27 Οκτωβρίου.

Βασικό σημείο της συμφωνίας αποτελεί ότι ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε εκτός κεντρικής διαχείρισης, αφού οι άνθρωποι του θεώρησαν ότι υπάρχει τρέχουσα συμφωνία από την περυσινή σεζόν και ως εκ τούτου αξιώνουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Αντίθετα, σε ευνοϊκή θέση από την συμφωνία βρίσκονται Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα που θα εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα λόγω ονόματος και εμπορικότητας, με την γιαννιώτικη ΠΑΕ να περιμένει 750.000 ευρώ να μπουν στα ταμεία της την ώρα που εκκρεμεί ακόμα αν η διοργανώτρια αρχή θα μοιράσει τα χρήματα διά του 11, λόγω της αποχώρησης του Απόλλωνα.

Προς το παρόν, οι υπόλοιπες δέκα ομάδες αναμένεται να εισπράξουν εκάστη το ποσό των 400.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει από τη 2η αγωνιστική, συνεπώς οι αναβληθείσες αγωνιστικές θα διεξαχθούν εμβόλιμα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου:

«Κατά τη σημερινή συνάντηση της Super League 2, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

1. H επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος από τη 2η αγωνιστική, το σαββατοκύριακο 26-27/10/2019

2. Από τις κατατεθειμένες προσφορές των εταιριών τηλεοπτικής παραγωγής, κρίθηκε ως πιο συμφέρουσα αυτή της InaTVhd Broadcast Services

3. Αποδέχτηκε πρόταση διαφημιστικής εταιρίας για συνεργασία, με ποσοστό 20% για χορηγικό πρόγραμμα άνω των 150.000 ευρώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα