Παναχαϊκή: Ανακοίνωσε Μπαξεβάνο

Παναχαϊκή: Ανακοίνωσε Μπαξεβάνο

Gazzetta team
Παναχαϊκή: Ανακοίνωσε Μπαξεβάνο

bet365

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος είναι ο εκλεκτός της Παναχαϊκής για τον πάγκο της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την συμφωνία της με τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος είναι γεννηθείς στις 17 Ιανουαρίου του 1971, κατάγεται από τα Γιαννιτσά και είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA PRO.

Έχει μεγάλη καριέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Απόλλων Καλαμαριάς, Ολυμπιακό Βόλου και Μακεδονικό.

Ως προπονητής, έχει μεγάλη παρουσία σε πάγκους ιστορικών ομάδων με αρκετές επιτυχίες. Ξεκίνησε ως βοηθός στον Μακεδονικό, για να ακολουθήσει η πορεία του σε πάγκους ομάδων της Β' και της Γ' Εθνικής ως πρώτος προπονητής. Συγκεκριμένα πέρασε από τον Θερμαϊκό, την Ζάκυνθο, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, τον Απόλλων Καλαμαριάς και την Αναγέννηση Επανομής, όλα αυτά πριν κάνει το ταξίδι για την Κρήτη και την ομάδα του Κισσαμικού.

Στα Χανιά και τον Κισσαμικό, έμεινε συνολικά τέσσερα χρόνια με την μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη. Προβίβασε τον Κισσαμικό στην νέα Γ' Εθνική και στην συνέχεια στην Football League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Στην παρθενική χρονιά στα επαγγελματικά "σαλόνια" κατετάγη με τον Κισσαμικό στην 6η θέση, την επόμενη σεζόν πήρε πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Πανιώνιο και αναμετρήθηκε σε διπλούς αγώνες με τον Παναθηναϊκό.

Το καλοκαίρι του 2017, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή τον οποίο οδήγησε στην Football League κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Γ' Εθνική. Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ήταν προπονητής στην Αγία Νάπα στην Κύπρο.

Ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής, θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου την Τρίτη (15/10) και ώρα 14:00 στα γραφεία της ΠΑΕ και ακολούθως θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα