Superleague 2: Έρχεται συνάντηση ΕΠΟ-Αυγενάκη για λύση στα τηλεοπτικά

Gazzetta team
Superleague 2: Έρχεται συνάντηση ΕΠΟ-Αυγενάκη για λύση στα τηλεοπτικά

bet365

Την κινητοποίηση του Υφυπουργού Αθλητισμού καθώς και του Υπουργείου Οικονομικών προανήγγειλε η ΕΠΟ μέσω κοινής συνάντησης των εμπλεκόμενων φορέων το προσεχές διάστημα, προκειμένου να βρεθεί λύση στο ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που προκαλεί διαδοχικές αναβολές στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Συνάντηση κορυφής προανήγγειλε η ΕΠΟ αναφορικά με το ζήτημα των τηλεοπτικών στην Superleague 2, στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που έλαβε χώρα σήμερα (10/10).

Συγκεκριμένα, η πλευρά της Ομοσπονδίας θα εξετάσει το θέμα μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, με σκοπό να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που κρατά το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας σε καθεστώς αναστολής μετά την πρώτη αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε διεξοδικά το θέμα της συνεχιζόμενης αναστολής της διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την συμπαράσταση και αλληλεγγύη της προς τα σωματεία της SL2 και τους ποδοσφαιριστές τους.

Εκφράζει επίσης την ανησυχία της για τις επαπειλούμενες αγωνιστικές και οικονομικές συνέπειες για το σύνολο των εθνικών πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό για θέματα Επικοινωνίας κ. Στέλιο Πέτσα και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με στόχο την επίτευξη συναινετικής λύσης και την οριστική διευθέτηση του προβλήματος που έχει προκύψει με το θέμα των τηλεοπτικων δικαιωμάτων της κατηγορίας αυτής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα