Παναχαϊκή: Ανακοίνωσε φιλικό με ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Παναχαϊκή: Ανακοίνωσε φιλικό με ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Νέο «ραντεβού» μέσα σε δύο εβδομάδες, αυτή τη φορά για φιλικό αγώνα, έδωσαν Παναχαϊκή και ΠΑΣ Γιάννινα για την προσεχή Κυριακή (13/10).

Δύο εβδομάδες μετά την πρώτη αγωνιστική της Super League 2, Παναχαϊκή και ΠΑΣ Γιάννινα ανανεώνουν το ραντεβού τους για φιλικό ματς την Κυριακή (13/10).

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στις 29 Σεπτεμβρίου και όπως ανακοίνωσε η αχαϊκή ΠΑΕ, θα υπάρξει νέα μεταξύ τους συνάντηση, αυτή τη φορά με γηπεδούχους τους Γιαννιώτες.

Το φιλικό ματς έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 και θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΣ, στο ΠΕΑΚΙ, καθώς στους Ζωσιμάδες πραγματοποιούνται εργασίες στο χλοοτάπητα του γηπέδου.

Σημειώνεται ότι αυτό θα είναι το δεύτερο φιλικό ματς που θα δώσει η ομάδα των Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο καθώς μία μέρα πριν θα φιλοξενήσει την Κέρκυρα (12/10, 17:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (13/10) και ώρα 15:00 στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα