Απόλλων Σμύρνης - Παναχαϊκή 3-1 (φιλικό)

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης - Παναχαϊκή 3-1 (φιλικό)

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε της Παναχαϊκής 3-1 σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στη Ριζούπολη.

Φιλικών συνέχεια για τις ομάδες της Super League 2 μιας και το πρωτάθλημα δεν θα συνεχιστεί ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Έτσι, ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξένησε την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Ριζούπολης και τον κέρδισε 3-1.

Ο Βάρκας στο 26' έκανε το 1-0, με τον Σιατραβάνη από τα 11 βήματα να ισοφαρίζει για την Παναχαϊκή στο 43' με το σκορ αυτό να είναι εκείνο που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη, ο Βουό με σουτ στο 75' έκανε το 2-1, ενώ το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Γιαννιτσάνη με σουτ εκτός περιοχής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος (60’ Χουάντερον), Κυριακίδης (60’ Παυλίδης), Χουχούμης (60’ Βιτλής), Κύργιας (60’ Βαφέας), Λαρέα (60’ Ζησόπουλος), Πατράλης (60’ Λαγός), Αγροδήμος (79’ Ρώσση), Βάρκας (60’ Γιαννιτσάνης), Ιριτιέρ (60’ Καραγκούνης), Μπεντινέλι (60’ Μπλάζιτς), Μαρκόσφκι (46’ Βουό).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Μάρκο Τζοβάνοβιτς): Ατανάτσκοβιτς, Παταπής (79’ Λιμάτσι), Κοτσώνης, Ιντζόγλου, Βασιλικόπουλος (61’ Σταμόπουλος), Ιμεράι, Σιατραβάνης, Αντωνακόπουλος (61’ Μωραΐτης), Μουστακόπουλος (90’ λ.τρ. Σταυρόπουλος), Λινάρδος (87’ Βαρσαμίδης), Μασούρας (46’ Πατρώνης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα