Γιαννίκης: «Να έχουμε το κεφάλι μας προσγειωμένο»

Gazzetta team
Γιαννίκης: «Να έχουμε το κεφάλι μας προσγειωμένο»

bet365

Ο Αργύρης Γιαννίκης τόνισε πως το ισόπαλο (1-1) φιλικό με τη Βέροια θα βοηθήσει την ομάδα του να παραμείνει προσγειωμένη.

Μετά το ισόπαλο (1-1) φιλικό με τη Βέροια, ο τεχνικός του ΠΑΣ δήλωσε:

«Καταρχήν πιστεύω ότι και στα δύο ημίχρονα αργήσαμε να βρούμε ρυθμό. Από τη μία φάνηκε ότι χάσαμε ρυθμό επειδή ακυρώθηκε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και από την άλλη έπρεπε να ενσωματώσουμε παίκτες που ήρθαν αργά στην ομάδα, όπως ο Κάστρο, ο Σκόνδρας, ο Γκαρσία και κάποια παιδιά που ήρθαν από τραυματισμό. Δεν είχαμε ρυθμό και καλή αξιοποίηση χώρου σήμερα, είχαμε αργές μεταβιβάσεις πάσας, αργές κινήσεις. Σε κάθε ημίχρονο είχαμε από 10 λεπτά που δείξαμε κάποια καλά στοιχεία. Στο β’ ημίχρονο μου άρεσε που μετά το 1-1 ανεβάσαμε ρυθμό, παίξαμε για λίγο αυτό που θέλαμε, είχαμε κινητικότητα. Καλό το φιλικό απέναντι σ’ έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο και χαίρομαι που έγινε έτσι για να έχουμε το κεφάλι μας προσγειωμένο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα