Ανακοίνωσε τον Σπίριακ ο Εργοτέλης

Gazzetta team
Ανακοίνωσε τον Σπίριακ ο Εργοτέλης

bet365

Την μεταγραφική του ενίσχυση συνέχισε ο Εργοτέλης με τους Ηρακλειώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 20χρονο Σλοβάκου αμυντικού, Ντομινίκ Σπίριακ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Spiriak Dominik. Ο 20 χρόνος αμυντικός έρχεται στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού από την DAC Dunajska Streda έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019 - 2020 με οψιον αγοράς.

Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής αναμένεται να φτάσει στην πόλη μας τα ξημερώματα της Πέμπτη (18/7/19) και αφού περάσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Spiriak Dominik κατάγεται απ’ την Μπρατισλάβα της Σλοβακίας και έχοντας γεννηθεί στις 22 Μαρτίου 1999 διανύει αυτή τη στιγμή το 20ο έτος της ηλικίας του.

Έχει 1.84 ύψος και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην MFK Zemplin Michalovce για το πρωτάθλημα της πατρίδας του, στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ŠK Senec όπου αργότερα υπέγραψε και τα πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, τη σεζόν 2015-16.

Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε με την Komárno στην Β’ κατηγορία Σλοβακίας παίζοντας συνολικά 12 παιχνίδια.

Αμέσως μετά μεταφέρθηκε στην Dunajská Streda όπου είχε περάσει και ένα μέρος της ερασιτεχνικής του καριέρας και σαν επαγγελματίας πια αγωνίστηκε στην 1η κατηγορία Σλοβακίας έχοντας και μια παρουσία στα προκριματικά του EuropaLeague , με την ομάδα του.

Παράλληλα έχει αγωνιστεί σε όλες στις Εθνικές ομάδες της Σλοβακίας ξεκινώντας απ’ την U15 φτάνοντας μέχρι σήμερα στην U21.

Εκτός από την θέση του κεντρικού αμυντικού μπορεί ν αγωνιστεί και ως δεξί μπακ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα