ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Χριστοβασίλης: «Θα ζητήσουμε να μην γίνει η κλήρωση της Super League 1»

Χριστοβασίλης: «Θα ζητήσουμε να μην γίνει η κλήρωση της Super League 1»

Χριστοβασίλης: «Θα ζητήσουμε να μην γίνει η κλήρωση της Super League 1»

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ΕΡΤ δεν μπορεί να σηκώσει το... βάρος της Super League 2 και τόνισε πως θα ζητηθεί από την ΕΠΟ να ακυρωθεί η κλήρωση της Super League 1.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί. Η αναδιάρθρωση έγινε με κάποια προαπαιτούμενα που όμως τώρα δεν ισχύουν. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ μάς είπε χθες ότι χρήματα δεν υπάρχουν κι αν οι ομάδες της Super League 2 και της Football League θέλουν αυτά τα χρήματα, θα πρέπει να απευθυνθούν στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον Υπουργό ψηφιακής πολιτικής κ. Ν. Παππά και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο. Είναι μία συνάντηση που ευελπιστούμε να κάνουμε τη Δευτέρα. Από την πλευρά μας πιέζουμε πάρα πολύ. Απ’ ό, τι έχει αποφασιστεί από τη Super League 2, η οποία ακόμα δεν συσταθεί σε σώμα, δεν πρόκειται να ξεκινήσει πρωτάθλημα μέχρι να τακτοποιηθεί το οικονομικό. Κανένας δεν θα λάβει μέρος στα πρωταθλήματα του ’19-’20.

Θα ζητήσουμε και τη συνδρομή της ΕΠΟ να ακυρώσει την κλήρωση της Super League 1 την Τρίτη, γιατί το να παίζει ποδόσφαιρο μία κατηγορία και να μην υπάρχει τίποτα από εκεί και κάτω δεν είναι σωστό. Πιστεύω ότι ο κ. Γραμμένος πρέπει να επέμβει, γιατί και στην ΕΠΟ υπάρχουν δύο γνώμες. Άλλα λέει ο κ. Γραμμένος και άλλα ο Α’αντιπρόεδρος κ. Αντωνίου (σε συνέντευξή του σήμερα τονίζει «Η αναδιάρθρωση αυτή πήγε το ποδόσφαιρο πίσω. ∆εν συμφώνησα από την αρχή µε αυτό το σχέδιο και πιστεύω πως πρέπει να το αλλάξουμε γρήγορα».). Θα δούμε από Δευτέρα ποιες θα είναι οι εξελίξεις».

Για το αν ο ΠΑΣ μπορεί να είναι βιώσιμος στην απευκταία περίπτωση που οριστικά δεν τηρηθούν οι συμφωνίες και χαθούν τα χρήματα: «Το είπαμε και πριν ότι, αν δεν λυθεί το θέμα, δεν πρόκειται να παιχτεί ποδόσφαιρο στις δύο μικρότερες κατηγορίες φέτος. Οπότε δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω».