Περιορισμός μεταγραφών για Παναχαϊκή και Ηρακλή που δεν πήραν άδεια

Gazzetta team
Περιορισμός μεταγραφών για Παναχαϊκή και Ηρακλή που δεν πήραν άδεια

bet365

Δυσάρεστα νέα προέκυψαν για την Παναχαϊκή και τον Ηρακλή, που δεν πήραν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της σεζόν 2019/20 και θα έχουν περιορισμό μεταγραφών, ενώ μπορούν να ασκήσουν έφεση εντός τριών ημερών.

Με την τιμωρία του περιορισμού μεταγραφών θα πρέπει να «ζήσουν» Παναχαϊκή και Ηρακλής, καθώς και ο Αιγινιακός, ο Απόλλων Πόντου, ο Απόλλων Λάρισας, ο Εργοτέλης, ο Ηρόδοτος, η Κέρκυρα και η Σπάρτη, μετά την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Έτσι θα μπορούν να αποκτήσουν μόνο παίκτες γεννημένους μετά την 01/01/96, Έλληνες και ξένους.

Αντίθετα, χωρίς προβλήματα αδειοδοτήθηκαν Βόλος και Δόξα Δράμας, ενώ Καραϊσκάκης, ΑΟΧ Κισσαμικός, Πλατανιάς και Τρίκαλα εξασφάλισαν άδεια για τη Super League 2.

Όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα έφεσης εντός τριών ημερολογιακών ημερών.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους της ΠΑΕ της Β' Εθνικής Κατηγορίας (Football League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 1 στις ΠΑΕ:
ΝΕΟΣ ΒΟΛΟΣ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Χορηγεί άδεια Super League 2 στις ΠΑΕ:
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 στις ΠΑΕ:
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ΣΠΑΡΤΗ.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα