Τα ευχαριστώ των Χατζούλη, Μιχαηλίδη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Τα ευχαριστώ των Χατζούλη, Μιχαηλίδη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Gazzetta team
Τα ευχαριστώ των Χατζούλη, Μιχαηλίδη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

bet365

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αποτελούν οι Γιάννης Χατζούλης και Άλκης Μιχαηλίδης, με τις πρώτες τους δηλώσεις να ευχαριστούν την πρώην ομάδα τους για την συνεργασία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον σύλλογο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, οι προπονητές, Γιάννης Χατζούλης και Άλκης Μιχαηλίδης προχώρησαν σε γραπτή δήλωση.

"Αναλαμβάνοντας την ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, 10 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος και με σαφή στόχο την παραμονή της στο δυνατό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής -με την ομάδα να βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού- χάρη στην εξαιρετική οργάνωσή της από διοικητικής άποψης και στην τεράστια προσπάθεια των παικτών, ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κλείνοντας την συνεργασία μας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γιώργο Σφαιρόπουλο, τον Θάνο Γιαννικόπουλο και τον Γρηγόρη Κωνσταντινίδη για την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη που έδειξαν στο έργο μας, λύνοντας καθημερινά προβλήματα που προέκυπταν, το εξαιρετικό ιατρικό τιμ (τον γιατρό μας, Γιάννη Χρίστου και τον φυσιοθεραπευτή μας, Γιώργο Τελίδη), τον ακούραστο γυμναστή μας, τον φροντιστή της ομάδας, τον υπεύθυνο επικοινωνίας για τον επαγγελματισμό του και την οργάνωση του επικοινωνιακού τμήματος και βεβαίως έναν προς έναν τους αθλητές καθώς δίχως την μεγάλη τους προσπάθεια, δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα"».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα