Βόλος και Δημόπουλος δεν συνεχίζουν μαζί (pics)

Gazzetta team
Βόλος και Δημόπουλος δεν συνεχίζουν μαζί (pics)

bet365

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός που συνέδεσε το όνομά του με την ομάδα και βοήθησε στην καθιέρωσή της στα «σαλόνια», έλυσε τη συνεργασία του με τον Βόλο.
Ηταν από τους παίκτες που συνέδεσαν το όνομά τους με την ιστορία του Βόλου, αφού τον ακολούθησε από τα «αλώνια» της Γ' Εθνικής που βρέθηκε μόλις ιδρύθηκε, μέχρι τα «σαλόνια» της Super League και την καθιέρωση.
Ο λόγος για τον Στέργιο Δημόπουλο που από σήμερα αποτελεί πρόωρα παρελθόν από την ομάδα, παρότι μέχρι πρότινος συγκαταλέγονταν στους βασικούς της.
Μετά από 78 συμμετοχές με τη φανέλα της, 2 ανόδους με ισάριθμα πρωταθλήματα στις μικρότερες κατηγορίες και μία καλή σεζόν στη Super League, ο 30χρονος στόπερ δεν συνεχίζει πια στο Πανθεσσαλικό και αυτόματα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο τόσο για εκείνον όσο και για την ομάδα.
«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Στέργιο Δημόπουλο.

Ο Δημόπουλος, διαπιστώνοντας ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή, ζήτησε από τη διοίκηση του Βόλου τη λύση τη συνεργασία τους, κάτι που έγινε αποδεκτό από την ΠΑΕ Βόλος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Στέργιο Δημόπουλο για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του...... » ανέφερε η σχετική ανακοίνωση και ας θυμηθούμε την πορεία του αρχηγού, αφού φόραγε και το περιβραχιόνιο.

Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση

Το ντεμπούτο του

Το ντεμπούτο του

Πρώτο γκολ με τον Βόλο

Πρώτο γκολ με τον Βόλο

Η πρώτη φιέστα

Η πρώτη φιέστα

Το πρώτο γκολ στη Football League

Το πρώτο γκολ στη Football League

Η εξασφάλιση της ανόδου

Η εξασφάλιση της ανόδου

Πρωταθλητής και άνοδος

Πρωταθλητής και άνοδος

Ντεμπούτο στη Super League και πρώτη νίκη στην ιστορία του Βόλου

Ντεμπούτο στη Super League και πρώτη νίκη στην ιστορία του Βόλου

Πρώτο γκολ στα «σαλόνια»

Πρώτο γκολ στα «σαλόνια»

Η ανανέωση

Η ανανέωση

Τελευταίο ματς

Τελευταίο ματς
Ηταν 1η Ιουλίου του 2017 όταν ο Βόλος επισημοποίησε την απόκτηση του Στέργιου Δημόπουλου. Στα 27 του τότε, ύστερα από πολλά χρόνια που έπαιζε στην Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ είχε περάσει και από την ΑΕΛ, ο έμπειρος στόπερ έγινε κάτοικος Μαγνησίας.
Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2017 ντεμπουτάρισε με τη φανέλα του Βόλου. Στο Δημοτικό της Νεάπολης η ομάδα υποδέχθηκε τον Αστέρα Ιτέας για την πρεμιέρα του ομίλου της Γ' Εθνικής και κέρδισε με 5-0, ξεκινώντας τότε το «ταξίδι» της για την άνοδο. Ο Δημόπουλος ήταν βασικός (δεύτερος όρθιος από δεξιά).
Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, στις 11 για την ακρίβεια, σημείωσε το παρθενικό του γκολ με τον Βόλο. Στο 59' της αναμέτρησης με τον Αμβρυσσέα Διστόμου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ένα όμορφο μακρινό σουτ, σε ένα ματς όπου κέρδισε με 3-1.
Ο Βόλος εξασφάλισε άνετα το «εισιτήριο» για τη Football League και ο Δημόπουλος ήταν εκ των πρωταγωνιστών του. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 26 ματς και 3 γκολ και στις 20 Μαϊου του 2018 πανηγύρισε, όπως και όλοι στην ομάδα, στη φιέστα της ανόδου που διοργανώθηκε.
Ξεκινά η σεζόν στη Football League (τότε 2η κατηγορία) και από την αρχή ήταν η «κολόνα» της άμυνας του Βόλου. Στις 17 Νοεμβρίου άνοιξε το σκορ στο ματς με τον Κισσαμικό, μόλις στο 3' της αναμέτρησης, και πέτυχε το παρθενικό του γκολ στην κατηγορία. Η ομάδα του επικράτησε με 2-1.
Η 7η Απριλίου του 2019 ήταν σημαδιακή τόσο για εκείνον όσο και τον Βόλο. Το 6-0 που η ομάδα κέρδισε τον Αιγινιακό σε συνάρτηση με τα άλλα αποτελέσματα της κατηγορίας, της χάρισαν και μαθηματικά την άνοδό του στη Super League. κάτι που άλλωστε φαίνονταν από την αρχή της σεζόν.
Λίγες ημέρες μετά ο Βόλος φιλοξένησε τον Αρη σε φιλικό παιχνίδι, που δεν ήταν προετοιμασίας αλλά είχε χαρακτήρα φιέστας. Η ομάδα πανηγύρισε τόσο την άνοδό της στη Super League όσο και την κατάκτηση του τίτλου, ο Δημόπουλος έγινε πρωταθλητής και έκλεισε τη σεζόν με 19 συμμετοχές και 2 γκολ.
Στις 25 Αυγούστου του 2019, στην πρεμιέρα της περσινής σεζόν, ο Βόλος φιλοξενήθηκε από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Δημόπουλος ήταν βασικός, ντεμπουτάρισε στη μεγάλη κατηγορία και η ομάδα του κέρδισε με 2-1, αποτέλεσμα που της χάρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στα «σαλόνια».
Στις 20 Οκτωβρίου 2019 ο Βόλος φιλοξενήθηκε από την ΑΕΚ στη Ριζούπολη, σε έναν αγώνα που γνώρισε την ήττα με 3-2. Ο Δημόπουλος διαμόρφωσε στο 83' το μετέπειτα τελικό σκορ και βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Βόλος εξασφάλισε πέρσι σχετικά άνετα την παραμονή του και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Ολοκλήρωσε τη χρονιά με 29 συμμετοχές και 2 γκολ και κλήθηκε για συζητήσεις ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Στις 8 Ιουλίου του 2020 ανακοινώθηκε πως υπέγραψε νέο με τον σύλλογο, με ισχύ για τα επόμενα δύο χρόνια.
Στις 30 Νοεμβρίου ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα ματς όπου ο Βόλος «γύρισε» το σκορ από 3-0 κατά του σε 3-3 τελικό. Εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως εκείνη η εμφάνισή του ήταν η τελευταία με τη φανέλα της ομάδας, αφού από σήμερα αποτελεί παρελθόν. Στην τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε 4 φορές και σημείωσε 1 γκολ.