Ο Βόλος έχει «μαζέψει» 8 βαθμούς από το 77’ και μετά (vids)

Gazzetta team
Ο Βόλος έχει «μαζέψει» 8 βαθμούς από το 77’ και μετά (vids)

bet365

Η ομάδα της Μαγνησίας δείχνει στο γήπεδο… πολύ σκληρή για να πεθάνει και έχει σημειώσει τα 9 από τα 14 γκολ της στα τελευταία λεπτά των αγώνων της. Ο Κολόμπο «συμμετείχε» στα 5 από τα 9!
Πολύ σκληρός για να… πεθάνει αποδεικνύεται ο Βόλος, καθώς έφυγε χθες (9/12) από την Τρίπολη με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), σε ένα ματς που είχε φινάλε γκραν γκινιόλ. Οπως άλλωστε και τα περισσότερα φετινά της ομάδας, η οποία πολάκις έχει δείξει πως δεν τα παρατά ποτέ.
Δεν είναι τυχαίο πως από το 77’ και μετά έχει πετύχει τα 9 από τα 14 γκολ της στη σεζόν, ενώ σε αυτό το διάστημα «μάζεψε» τους 8 από τους 14 βαθμούς της στο πρωτάθλημα.
Πιο συγκεκριμένα χάρις σε τέρματά που σημείωσε στα τελευταία λεπτά έβαλε στο σακούλι της επιπλέον 2 από τις αναμετρήσεις της με Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα και από 1 στα παιχνίδια της με Παναθηναïκό, ΑΕΛ, Απόλλων Σμύρνης και Αστέρα Τρίπολης.
Αλλωστε ο Βόλος «πρωταγωνίστησε» στον… επικό αγώνα της Ριζούπολης, όπου στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου βρέθηκε να χάνει με 3-0, αλλά τελικά απέσπασε την ισοπαλία (3-3)!
Μάλιστα στα 5 από τα 9 αυτά γκολ συμμετείχε, με τον Α ή Β τρόπο, ο Ροντρίγκο Κολόμπο και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός διεκδικεί τον τίτλο του «Ανθρώπου της Τελευταίας Στιγμής».
Ας τα θυμηθούμε…

VS Ατρόμητος (Δουβίκας 77')

VS Ατρόμητος (Δουβίκας 77')

VS Ατρόμητος (Μπαριέντος, 90'+3')

VS Ατρόμητος (Μπαριέντος, 90'+3')

VS ΠΑΣ Γιάννινα (Ουάρντα, 77')

VS ΠΑΣ Γιάννινα (Ουάρντα, 77')

VS Παναθηναϊκό (Μπαρτόλο, 90'+2')

VS Παναθηναϊκό (Μπαρτόλο, 90'+2')

VS ΑΕΛ (Δουβίκας, 83')

VS ΑΕΛ (Δουβίκας, 83')

VS ΟΦΗ (Δημόπουλος, 83')

VS ΟΦΗ (Δημόπουλος, 83')

VS Απόλλων Σμύρνης (Μπαρτόλο, 79’)

VS Απόλλων Σμύρνης (Μπαρτόλο, 79’)

VS Απόλλων Σμύρνης (Κολόμπο, 90’+2’)

VS Απόλλων Σμύρνης (Κολόμπο, 90’+2’)

VS Αστέρας Τρίπολης (Περέα, 90’+4’)

VS Αστέρας Τρίπολης (Περέα, 90’+4’)
Πρεμιέρα στο Περιστέρι και ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 77' με τον Δουβίκα. Υστερα από ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Φεράρι, ο νεαρός φορ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο ίδιο ματς ο Μπαριέντος διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το τελικό σκορ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Δουβίκα από τον Γούτα και ο Ουρουγουανός από την άσπρη βούλα «έγραψε» το 2-0.
Σε εκείνο το χρονικό σημείο (77') ο Βόλος και ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεναν ισόπαλοι στο 1-1. Τότε ο Μπαριέντος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ουάρντα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων, διαμορφώνοντας το μετέπειτα τελικό 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.
Στο ΟΑΚΑ είχαμε φινάλε γκραν γκινιόλ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και με τον Βόλο πίσω στο σκορ με 1-0, ο Γκουαροτσένα έκανε την παράλληλη και ο Μπαρτόλο με προβολή διαμόρφωσε το 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Λίγες ημέρες μετά ο Βόλος υποδέχθηκε την ΑΕΛ και λίγο πριν το φινάλε έχανε με 1-0 και έπαιζε με 10 παίκτες. Στο 83'όμως ο Ουάρντα πήρε την πρώτη κεφαλιά μετά από γέμισμα του Ντεντάκη και έβγαλε τον Δουβίκα σε θέση τετ α τετ, ο οποίος και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-1. Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, παρότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν με 9.
Στις 23 Νοεμβρίου ο Βόλος υποδέχθηκε τον ΟΦΗ και στο 83' ο Δημόπουλος βρήκε δίχτυα με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Νίνη. Τότε μείωσε σε 1-2, όμως η ομάδα του δεν απέφυγε την ήττα και μάλιστα με 1-4, καθώς λίγο μετά βρήκαν δίχτυα οι Νέιρα και Στάρτζεον.
Στη Ριζούπολη είδαμε ίσως το καλύτερο μέχρι στιγμής ματς της σεζόν. Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδιζε στο 60’ με 3-0 και όλα έδειχναν πως θα πάρει τη νίκη, όμως ο Βόλος «γύρισε» στο φινάλε τον αγώνα και ισοφάρισε σε 3-3. Αρχικά μείωσε στο 60’ με τον Δουβίκα και στα τελευταία λεπτά γίναμε μάρτυρες μίας μεγάλης ανατροπής. Ο Μπαρτόλο στο 79’ ήταν εκείνος που με κοντινό πλασέ σε στατική μπάλα «έγραψε» το 3-2 και έβαλε στον αγώνα… φωτιά.
Μέχρι που φτάσαμε στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο 90’+2’. Μετά από γέμισμα του Ουάρντα ο Μπαρτόλο «έκοψε» την μπάλα για τον Κολόμπο που είχε προωθηθεί και ο Αργεντινός αμυντικός διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 3-3. Ενα γκολ μάλιστα που αφιερώθηκε στη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα.
Μέχρι που φτάσαμε στο χθες και στην αναμέτρηση της Τρίπολης. Ο Βόλος στις καθυστερήσεις ήταν πίσω στο σκορ και έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φεράρι. Ομως παρέμενε ψηλά και στο 4ο λεπτό του έξτρα χρόνου ο Ντεντάκης έκανε το γέμισμα, ο Μπαρτόλο διεκδίκησε την μπάλα με προβολή και τελικά εκείνη κατέληξε στον Περέα που την έσπρωξε στα δίχτυα και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 1-1.