ΟΦΗ: 4 ματς, 5 γκολ παθητικό μετά το 89'! (vids)

Gazzetta team
ΟΦΗ: 4 ματς, 5 γκολ παθητικό μετά το 89'! (vids)

bet365

Οι Κρητικοί και κόντρα στον Παναθηναϊκό «πλήρωσαν» μία... κατάρα που φαίνεται πως τους «κυνηγά» από την αρχή της φετινής σεζόν

Συναρπαστικότερο παιχνίδι με Stop Loss, Partial και Auto Cash Out* (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Αγκαλιά» με τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό βρίσκονταν χθες (18/10) ο ΟΦΗ, όμως στις καθυστερήσεις τον «πλήγωσε» ο Μακέντα και ισοφάρισε για το «τριφύλλι». Μετά το ματς ο Γιώργος Σίμος σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως «για κάποιον λόγο δοκιμαζόμαστε» και σε λίγες λέξεις αποτύπωσε το πώς αισθάνονται στο «Γεντί Κουλέ». Βλέπετε για 4ο σερί παιχνίδι η ομάδα του δέχθηκε γκολ μετά το 89', αφού κάτι ανάλογο συνέβη και στις αναμετρήσεις της με Λαμία, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο. Οπου συνολικά η εστία της παραβιάστηκε, μαζί με χθες, 5 φορές το συγκεκριμένο διάστημα!
Στις δύο πρώτες περιπτώσεις δεν άλλαξε το αποτέλεσμα, όμως τόσο απέναντι στους Περιστεριώτες όσο και με αντίπαλο τους «πράσινους», αυτα τα γκολ στοίχισαν αθροιστικά 4 πολύτιμους βαθμούς στην κρητική ομάδα.

VS Λαμία (Ρόμανιτς, 90'+5')

VS Λαμία (Ρόμανιτς, 90'+5')

VS Ατρόμητο (Γούτας, 90'+3')

VS Ατρόμητο (Γούτας, 90'+3')

VS ΠΑΟΚ (Σφιντέρσκι, 89')

VS ΠΑΟΚ (Σφιντέρσκι, 89')

VS ΠΑΟΚ (Σφιντέρσκι, 90'+2')

VS ΠΑΟΚ (Σφιντέρσκι, 90'+2')

VS Παναθηναϊκό (Μακέντα, 90'+4')

VS Παναθηναϊκό (Μακέντα, 90'+4')
Με την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας εκείνου του αγώνα ο Σελίμοβιτς ανέτρεψε τον Ρόμανιτς μέσα στην περιοχή των κρητικών και μετά από έλεγχο στο VAR καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών. Ο νεαρός Σέρβος ευστόχησε από την άσπρη βούλα, μείωσε για τη Λαμία σε 2-1, όμως ο ΟΦΗ κράτησε τελικά τη νίκη.

Με 2-1 μπροστά στο σκορ βρήκε τον ΟΦΗ η συμπλήρωση του 90λεπτου της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και όλα έδειχναν πως οι Κρητικοί θα έπαιρναν τη νίκη. Ομως στο 90'+3' ο Γούτας που έπαιζε μπροστά ισοφάρισε με κεφαλιά σε 2-2, ύστερα από πάσα του Μανούσου, και χάρισε στους Περιστεριώτες τον βαθμό. Παράλληλα «έκοψε» 2 από τους Κρητικούς.

Λίγες ημέρες μετά οι Κρητικοί έπαιξαν στην Τούμπα και μέχρι το 89' ήταν «μέσα» στο ματς, καθώς έχαναν με 1-0. Τότε όμως ο Σφιντέρσκι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σβαμπ, διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ και ουσιαστικά «τελείωσε» το παιχνίδι.
Σα να μην έφτανε αυτό, στον ίδιο αγώνα και πάλι ο Πολωνός βρήκε δίχτυα και στις καθυστερήσεις. Πιο συγκεκριμένα στο 90'+2' και ενώ όλα είχαν κριθεί, με μακρινό σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση και σε διάστημα λίγων λεπτών μετέτρεψε ένα «εύθραυστο» σκορ (1-0) σε «βαριά» ήττα για τον ΟΦΗ (3-0).
Μέχρι που φτάσαμε στο χθες, όπου οι Κρητικοί βίωσαν ένα déjà vu του αγώνα τους με τον Ατρόμητο. Μέχρι και τις καθυστερήσεις του αγώνα τους με τον Παναθηναϊκό προηγούνταν 2-1, αλλά στο 90'+4' ο Μακέντα με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 2-2, «κόβοντας» ακόμη 2 βαθμούς από την ομάδα.