ΑΕΛ: Νέοι και ωραίοι

Gazzetta team
ΑΕΛ: Νέοι και ωραίοι

bet365

Οι «βυσσινί» ισοφάρισαν τον Παναθηναϊκό στο 87' της μεταξύ τους αναμέτρησης και εκείνη τη στιγμή είχαν στο γήπεδο 4 Ελληνες ποδοσφαιριστές ηλικίας από 19 μέχρι 24 ετών
Με πρόγραμμα «βουνό» ξεκίνησε η ΑΕΛ, καθώς μετά την πρεμιέρα της Τούμπας υποδέχθηκε τη Δευτέρα (29/8) τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά οι «βυσσινί» έβαλαν τον πρώτο βαθμό στο σακούλι τους και το πρόσημο δείχνει θετικό. Το 1-1 με τους «πράσινους» διαμορφώθηκε στο 87' και υπάρχει μία λεπτομέρεια που δεν περνά απαρατήρητη. Εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε στην ενδεκάδα της Λάρισας 4 Ελληνες παίκτες από 19 μέχρι 24 ετών, δείγμα της... νοοτροπίας που έχουν πια στον κάμπο, αλλά και της φιλοσοφίας του προπονητή τους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ (19 ετών)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ (19 ετών)

ΟΡΕΣΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ (20 ετών)

ΟΡΕΣΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ (20 ετών)

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ (24 ετών)

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ (24 ετών)

ΦΙΟΡΙΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ (24 ετών)

ΦΙΟΡΙΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ (24 ετών)
Ο νέος «ήρωας» του κάμπου. Εγινε επαγγελματίας το 2018 προερχόμενος από τα «σπλάχνα» της ΑΕΛ, αλλά στη Γρηγορίου εποχή άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Πέρσι αγωνίστηκε σε 9 ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου, ενώ κόντρα στους «πράσινους» σημείωσε το πρώτο επαγγελματικό γκολ της καριέρας του. Ο 19χρονος στράικερ ισοφάρισε στο 87' σε 1-1 και το πανηγύρισε, εύλογα, έξαλλα.
Ηρθε το καλοκαίρι από τα Τρίκαλα και ο νεαρός δεξιός μπακ ακολουθείται από καλές συστάσεις. Στην Τούμπα έπαιξε ως αλλαγή λίγο πριν το φινάλε και ντεμπουτάρισε στη μεγάλη κατηγορία, ενώ κόντρα στον Παναθηναϊκό πέρασε στο ματς στο 72'. Ο 20άρης δεν... φοβήθηκε τον αγώνα, κράτησε τη θέση και έστειλε... μήνυμα για το μέλλον.
Πλέον λογίζεται ως... παλιοσειρά. Πήγε στην ΑΕΛ τον περασμένο Γενάρη από τον Διαγόρα Ρόδου και στο ντεμπούτο του σκόραρε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η κλασική του θέση είναι «6άρι», όμως κατά συνθήκη μπορεί να παίξει και κεντρικός αμυντικός, όπως άλλωστε τον είδαμε τη Δευτέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μετρά ήδη 9 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία.
Δεν χρειάζεται συστάσεις. Στα 24 του θεωρείται ήδη «μεγάλος», αφού έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του και μετρά ήδη 60 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία. Αλλωστε ας μην ξεχνάμε πως έχει ήδη χριστεί και διεθνής. Ηλιακά συγκαταλέγεται στους «μικρούς», αλλά ουσιαστικά είναι στα «βαριά χαρτιά».