Πανιώνιος: Ποιος τον θεωρεί... ξεγραμμένο;

Gazzetta team
Πανιώνιος: Ποιος τον θεωρεί... ξεγραμμένο;

bet365

Οι «κυανέρυθροι» έχουν βάσιμες και λογικές πιθανότητες να πανηγυρίσουν το Σάββατο την παραμονή τους στην κατηγορία και ας δούμε το γιατί...

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Πανιώνιος, καθώς το Σάββατο στο Περιστέρι θα παίξει σε μία... ζαριά τους κόπους όλης της χρονιάς. Εάν δεν πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ξάνθη που την ίδια ώρα θα φιλοξενείται στη Λάρισα, τότε θα τερματίσει στην τελευταία θέση και θα περιμένει μία ενδεχόμενη αναδιάρθρωση ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το κλίμα δείχνει βαρύ, εύλογα, είναι όμως οι «κυανέρυθροι»... χαμένοι από χέρι; Η απάντηση προβάλει ξεκάθαρα αρνητική και ας δούμε το γιατί...

Εχουν ακόμη ελπίδες

Εχουν ακόμη ελπίδες

Μόνο μία ήττα σε έξι ματς των play out

Μόνο μία ήττα σε έξι ματς των play out

Παράδοση

Παράδοση

Παράγοντας άμυνα

Παράγοντας άμυνα

Είναι κομπλέ

Είναι κομπλέ
Η αρχική τοποθέτηση αφορά το προφανές. Εχουν ελπίδες και μάλιστα ουσιαστικές και όχι απλά μαθηματικές. Χρειάζονται καλύτερο αποτέλεσμα από την Ξάνθη, κάτι που φυσικά και δεν έγκεινται στη σφαίρα του εξωφρενικού. Εάν π.χ. εκείνη ηττηθεί στη Λάρισα, θα παραμείνουν βρέξει-χιονίσει στην κατηγορία (με γνώμονα και ότι είναι απίθανο να γίνουν τα μπαράζ με τον 2ο της Super League 2) εάν δεν χάσουν.
Κρατάμε την τελευταία πρόταση από το προηγούμενο και συνεχίζουμε. Για να υπάρχει στην «εξίσωση» του Πανιωνίου ο όρος «παραμονή» θα πρέπει να μην χάσει από τον Ατρόμητο. Εάν συμβεί αυτό θα είναι τελευταίος. Μέχρι στιγμής στα play out έχει ρεκόρ 3-2-1, δηλαδή ηττήθηκε μόνο ένα από τα έξι παιχνίδια του μίνι τουρνουά. Αρα το ενδεχόμενο να μην χάσει (ισοπαλία ή νίκη) μόνο ως... εξωπραγματικό δεν φαντάζει.
Πάμε παρακάτω. Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα και μάλιστα τον κέρδισε και στις δύο τελευταίες του επισκέψεις στο Περιστέρι. Φέτος στην κανονική διάρκεια με 4-0 και πέρσι 3-0.
Οι συγκεκριμένες νίκες του όμως είναι και οι μόνες στα οκτώ τελευταία ματς των δύο ομάδων, όπου ο Πανιώνιος έχει ρεκόρ 3-3-2. Μάλιστα οι δύο από τις τρεις ισοπαλίες διαμορφώθηκαν με γκολ που σημείωσε ο Ατρόμητος στο 90φεύγα. Αρα στις λεπτομέρειες οι «κυανέρυθροι» δεν «τρέχουν» εναντίον του σερί 5-1-2.

Τέτοια εποχή (Ιούλιο μήνα) και σε τόσο κρίσιμους αγώνες μην περιμένετε θέαμα. Εδώ παίζεται μία κατηγορία, η καλή μπάλα περνά σε δεύτερη μοίρα. Αρα όποιος κρατήσει ανέπαφη την εστία του, εκτοξεύει αυτόματα τις πιθανότητες να κερδίσει «μισό»-μηδέν.

Ο Πανιώνιος μετρά στα play out 4/6 clean sheet, ενώ τα δύο από τα συνολικά τρία γκολ που δέχθηκε ως τώρα ήταν από το σημείο του πέναλτι. Μόνο ένα ήταν σε ροή αγώνα (από τον Τζανακάκη του Παναιτωλικού).

Ο Ντομίνγκεζ εξέτισε την ποινή του, ο Αραμπούλι είναι πλέον 100% καλά και μπορεί να βγάλει 90λεπτο και ο Πανιώνιος μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα θα είναι κομπλέ. Αρα παίζουν όλοι και ότι... βγει... Μάλιστα διαθέτει «μπαρουτοκαπνισμένους» παίκτες σε.. τελικούς.