Ολυμπιακός: Η τετράδα εφεδρείας που μπορεί να δώσει λύσεις!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η τετράδα εφεδρείας που μπορεί να δώσει λύσεις!

bet365

Το Gazzetta.gr αναδεικνύει τέσσερις περιπτώσεις παικτών από το ρόστερ του Ολυμπιακού που μπορούν να σηκώσουν το... φορτίο με σημαντικές βοήθειες σε αυτήν την περίοδο.
Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που έχουν αποδείξει περίτρανα πως μπορούν να δώσουν πολλά, όπως ο Χασάν. Άλλοι που πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους όπως οι Λοβέρα και Ραντζέλοβιτς.

ΚΑΦΟΥ

ΚΑΦΟΥ

ΜΑΞΙ ΛΟΒΕΡΑ

ΜΑΞΙ ΛΟΒΕΡΑ

ΛΑΖΑΡ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ

ΛΑΖΑΡ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ

ΑΧΜΕΝΤ ΧΑΣΑΝ

ΑΧΜΕΝΤ ΧΑΣΑΝ
Είναι ένας μέσος που μπορεί να δώσει... ανάσες στους καταπονημένους όλη την σεζόν Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε και Καμαρά. Έβαλε γκολάρα με τον Παναθηναϊκό. Φέτος στον Ολυμπιακό έχει 8 ματς με 1 γκολ.
Από τους παίκτες που αρέσουν στον Μαρτίνς και ας μην ήταν 100% δική του επιλογή, όπως οι Χασάν και Καφού. Και αυτός έχει καλά δημιουργικά και επιθετικά στοιχεία αλλά χρειάζεται να σταθεροποιήσει την απόδοσή του, όπως και ο Ραντζέλοβιτς. Φέτος έχει 32 αγώνες με 3 γκολ και 4 ασίστ.
Ο Σέρβος έχει και ποδοσφαιρικό... τσαγανό και ικανότητες και κίνητρο. Του λείπει η αγωνιστική συνέχεια και η σταθερότητα. Φέτος έχει 27 ματς με 3 γκολ και 2 ασίστ.
Με διαφορά ο κορυφαίος αναπληρωματικός του Μαρτίνς και μαζί με τον Καμαρά ενδεχομένως και δύο δυνατά πρόσωπα του Ολυμπιακού στα play offs. Στους Πειραιώτες φέτος έχει 8 γκολ σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις (6 στο πρωτάθλημα) έχοντας παίξει σε 17 ματς.