Λαμία: Οι πρώτες «εκτιμήσεις» για την επόμενη σεζόν

Gazzetta team
Λαμία: Οι πρώτες «εκτιμήσεις» για την επόμενη σεζόν

bet365

Η ομάδα αναμένεται να στηριχθεί σε νέα παιδιά και ενόψει της νέας χρονιάς θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να πέσουν οι τίτλοι τέλους στη φετινή σεζόν και στη Λαμία σταδιακά θέτουν τις βάσεις για την επόμενη. Η ομάδα, δια στόματος του ισχυρού της άνδρα Πανουργιά Παπαϊωάννου, αναμένεται να στηριχθεί σε πολλά νέα παιδιά και με αφορμή αυτό, ας δούμε τις πρώτες «εκτιμήσεις» που υπάρχουν για το υπάρχων ρόστερ.

Τερματοφύλακες

Τερματοφύλακες

Αμυντικοί

Αμυντικοί

Κεντρικοί μέσοι

Κεντρικοί μέσοι

Μεσοεπιθετικοί

Μεσοεπιθετικοί

Επιθετικοί

Επιθετικοί
Ισως ο τομέας που θα γίνουν οι λιγότερες αλλαγές. Οι Θεοδωρόπουλος (16/0), Επασί (3/0) έχουν συμβόλαιο και συνεχίζουν, ενώ υπάρχει και ο νεαρός, μόλις 21 ετών, Κατσίκας (2/0) στον οποίο στην ομάδα πιστεύουν αρκετά. Θυμίζουμε πως νωρίς στη σεζόν αποχώρησε ο Βελλίδης (7/0), ενώ μετά τις 30/6 δεν συνέχισε ο Κάχριμαν (4/0).

Πρόκειται για τον τομέα όπου υπάρχουν οι περισσότεροι free agent και «κυριαρχεί» η περίπτωση του Αντέτζο (29/1). Δεδομένη η πρόθεση να μείνει, βρίσκεται ήδη 2 σεζόν στη Λαμία και υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή». Οπως και για τους μπακ Βάντερσον (30/0), Σκόνδρα (29/2) που επίσης μένουν ελεύθεροι.

Στις «αποκαλύψεις» συγκαταλέγεται ο Βύντρα (28/0) που όμως του χρόνου θα 40αρίσει και για αυτό αποτελεί «ερωτηματικό», με συμβόλαιο είναι ο Σάλιακας (23/1) που πήρε φέτος πολύ χρόνο συμμετοχής, σε αντίθεση με τους Τζανετόπουλο (7/0), Ασίγκμπα (10/1), Μπουλουλή (13/0) που δεν παίζουν συχνά και μένουν ελεύθεροι, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η «κολόνα» του άξονα είναι ο Μπεχαράνο (26/3) που έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, ενώ τον Γενάρη ήρθε και ο Νιάς (8/0), που επίσης δεσμεύεται. Αντίθετα ανοικτό είναι το τι μέλλει γενέσθαι του χρόνου με τους Πλιάτσικα (22/0), Δημούτσο (27/1), κυρίως τον πρώτο, ενώ μία εμφάνιση κατέγραψε ο Ράμος που από τον Φλεβάρη συνεχίζει στη Φλαμουρτάρι της Αλβανίας.

Οι Ρόμανιτς (30/1), Βιγιάλμπα (8/1) υπολογίζονται και για την επόμενη σεζόν, συμβόλαιο έχουν και αρκετοί νεαροί, π.χ. ο Βλαχομήτρος (3/0) και από εκεί και πέρα υπάρχουν ορισμένα «ερωτηματικά». Ο Τιρόνε (17/0) ναι μεν έφυγε στις 30/6 όμως ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να παίξει στα play out λόγω τραυματισμού και υπό προϋποθέσεις ενδέχεται να γυρίσει.

Ο Βασιλόγιαννης (27/0) έχει μεν συμβόλαιο και για του χρόνου, αλλά ο 28χρονος έχει και «καλό» όνομα στην Τουρκία, ενώ από τον Φλεβάρη ως νέος παίκτης της ομάδας λογίζεται και ο Μπλάνκο. Ο νεαρός Αργεντινός ήρθε τότε στη χώρα μας με σκοπό να ενταχθεί στην ομάδα στην έξτρα μεταγραφική περίοδο, λόγω έλλειψης χρόνου δεν κατέστη δυνατό να βγει το δελτίο του, αλλά από τότε είναι εν δυνάμει παίκτης της Λαμίας.

Μέχρι τον Γενάρη στη θέση «9» δέσποζε ο Τουράμ (15/6), αλλά τότε πήγε στην Κόνιασπορ και στη θέση του αποκτήθηκαν οι Μπιανκόνι (8/2), Αραβίδης (4/2). Για αμφότερους το πρόσημο είναι θετικό, ο πρώτος έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, ενώ ο δεύτερος από την πρώτη κιόλας στιγμή έδειξε «ζεστός» να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Από την ομάδα υπάρχει ανάλογη διάθεση, άρα παρουσιάζεται πρόσφορο έδαφος.
Ο μεγάλος άτυχος Σασί (8/0) που τραυματίστηκε σοβαρά στο ντεμπούτο του μένει ελεύθερος και ίσως (μάλλον) υπάρξει «διαζύγιο», ενώ συμβόλαιο έχει ο Καραμάνος (28/1), αν και μπορεί να αποχωρήσει εφόσον υπάρξει κάποια εξέλιξη που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Αλλωστε έχει «καλό» όνομα και εκτός συνόρων (π.χ. Πορτογαλία).