Play out: Το millenium είναι εδώ...

Play out: Το millenium είναι εδώ...

bet365

Στα ματς των play out που ξεκινούν σε μερικές ημέρες αναμένεται να μας... απασχολήσουν αρκετοί παίκτες που έχουν γεννηθεί τη νέα χιλιετία
Τα play out πλησιάζουν και ξέχωρα από το διακύβευμα για κάθε ομάδα, τα επτά ματς που απομένουν για το φινάλε της σεζόν αποτελούν για τους προπονητές τους μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές, να τσεκάρουν δηλαδή εν δράση ορισμένους πιτσιρικάδες τους. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα παικτών που έχουν γεννηθεί από το millenioum και μετά (σ.σ. από 01/01/2000 και ύστερα), οι οποίοι και αναμένεται να πας «απασχολήσουν» από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και μέχρι το φινάλε της σεζόν. Κυρίως και επειδή ορισμένοι ήδη το πράττουν και όλα δείχνουν πως με την πάροδο του χρόνου θα αποκτούν όλο και μεγαλύτερο ρόλο.

Χρήστος Μανδάς

Χρήστος Μανδάς

Δημήτρης Πινάκας

Δημήτρης Πινάκας

Ολουβατομπιλόμπα Αντεφουνιμπόμι Αλάγκμπε

Ολουβατομπιλόμπα Αντεφουνιμπόμι Αλάγκμπε

Λευτέρης Λύρατζης

Λευτέρης Λύρατζης

Γιώργος Λιάβας

Γιώργος Λιάβας

Δημήτρης Εμμανουηλίδης

Δημήτρης Εμμανουηλίδης
Ντεμπουτάρισε στην SL τον Μάιο του 2018 σε ηλικία μόλις 16 και κάτι ετών (γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2001), σε ένα ματς του Ατρόμητου με την Κέρκυρα, όταν στο φινάλε εκείνης της σεζόν (2017-18) αντικατέστησε τον Μίρκοβιτς. Πέρσι ήταν «3ος» στην ιεραρχία (1 συμμετοχή), ενώ σε ανάλογο status quo τον βρήκε και η έναρξη της φετινής χρονιάς. Στην πορεία όμως καθιερώθηκε και το φινάλε της κανονικής περιόδου βρήκε τον 19χρονο πια γκολκίπερ με 8 εμφανίσεις στην πλάτη. Ο Σάββας Παντελίδης διαχειρίστηκε σωστά την περίπτωσή του μετά την άτυχη εμφάνιση του ΟΑΚΑ και αναμένεται να τον δούμε εν δράση.
Γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 2001, ο νεαρός στράικερ της ΑΕΛ έπαιξε για πρώτη φορά στην κατηγορία στο φετινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αγωνίστηκε επίσης κόντρα στον ΠΑΟΚ και πλέον η αφετηρία των play out τον βρίσκει μόνο διαθέσιμο «9άρι» των «βυσσινί». Ο Νούνιτς είναι τραυματίας, ο Παπάζογλου τιμωρημένος και με γνώμονα πως ο Μιχάλης Γρηγορίου δείχνει διατεθειμένος να του δώσει ευκαιρίες, αναμένεται να πάρει και άλλα ματς στα πόδια του.
Το όνομά του μπορεί να προκαλεί... γλωσσοδέτη, όμως ο Νιγηριανός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης (στόπερ και 6άρι) ακολουθείται από καλά στοιχεία. Οπότε πρέπει να το... κρατήσουμε. Με καταγωγή από τη Νιγηρία και γεννημένος τον Απρίλιο του 2000, την περασμένη σεζόν συμπεριλήφθηκε ορισμένες φορές στην αποστολή, έστω και κατ' ανάγκη, όμως στα play out είναι πιθανό να πάρει το βάπτισμα του πυρός.
Συγκαταλέγεται στις «αποκαλύψεις» της φετινής σεζόν. Ο 20χρονος δεξιός μπακ (γεννήθηκε τον Φλεβάρη του 2000) του Βόλου που ανήκει στον ΠΑΟΚ, μετρά ήδη 18 εμφανίσεις στην SL και 1 γκολ, κάτι που επιτρέπει να... αισθάνεται ως ο βασικός οπισθοφύλακας της ομάδας. Στην πρώτη του «γεμάτη» χρονιά στην κατηγορία, αφήνει πάρα πολλές υποσχέσεις.
Δεν πάει πολύ καιρός που ενηλικιώθηκε (γεννημένος τον Φλεβάρη του 2001), όμως λογίζεται ως... παλιός στην SL. Φέτος μετρά 12 εμφανίσεις (10 βασικός), 1-2 φορές πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε κρίσιμα μάλιστα ματς και ο νεαρός αμυντικός του Παναιτωλικού λογίζεται πια ως βασικός. Μάλιστα μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις, αφού τον έχουμε δει μπακ, «κόφτη» αλλά και στόπερ.
Δεν περιμένουμε τα play out να τον... μάθουμε, όμως όλα δείχνουν πως θα έχει πιο ενεργό ρόλο. Μέχρι στιγμής διεκδικεί τον τίτλο της «χρυσής αλλαγής» στην κατηγορία, καθώς ο 20χρονος (γεννημένος τον Οκτώβριο του 2000) μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου που ανήκει στον Παναθηναϊκό, σε 17 φετινές του συμμετοχές εκ των οποίων μόλις 9 βασικός, βρήκε 4 φορές δίχτυα και έδωσε 1 ασίστ. Υπό αυτές τις συνθήκες όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται πιο συχνά στο αρχικό σχήμα των «κυανέρυθρων».