AEΛ: Ο φάκελος Κρίστινσον (pics)

AEΛ: Ο φάκελος Κρίστινσον (pics)

bet365

Το gazzetta.gr ανοίγει τον φάκελο Έγκουμουντουρ Κρίστινσον, αναφέρει τους λόγους που σκέφτεται την αποχώρηση, αλλά και τις απαιτήσεις της ΑΕΛ για την παραχώρησή του.

Στις σταθερές «αξίες» της SL συγκαταλέγεται ο Εγκμουντουρ Κρίστινσον, από το καλοκαίρι του 2018 οπότε και ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ. Ο Ισλανδός γκολκίπερ έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, στον κάμπο είναι αναντικατάστατος και πλέον, ελέω της παρουσίας του, είναι πιθανό να ανοίξει πανιά για άλλες πολιτείες, αφού το όνομά του βρίσκεται στις «ατζέντες» πολλών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Το gazzetta.gr άνοιξε τον φάκελό του και σας παρουσιάζει τα δεδομένα γύρω από την περίπτωσή του.

Κεφάλαιο Εθνική

Κεφάλαιο Εθνική

Απαιτήσεις της ΑΕΛ

Απαιτήσεις της ΑΕΛ

Υπάρχει ενδιαφέρον και προτάσεις

Υπάρχει ενδιαφέρον και προτάσεις

Συμμετοχή στα πλέι άουτ

Συμμετοχή στα πλέι άουτ

Το... συμπέρασμα

Το... συμπέρασμα

Ο 30χρονος γκολκίπερ συγκαταλέγεται σταθερά στις επιλογές του Ερικ Χάρμεν και των προκατόχων του στην Εθνική ομάδα της Ισλανδίας. Όμως έχει να αγωνιστεί σε κάποιο ματς από τον Νοέμβριο του 2017 και πιο συγκεκριμένα από ένα φιλικό με το Κατάρ. Πρωταρχικό του μέλημα είναι να πάει, εάν τελικά φύγει, σε μία ομάδα που και θα είναι το βασικός, όπως στον κάμπο, αλλά και που συμμετείχε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που θα του ανοίξει τον δρόμο για να γίνει πρωτοδεύτερος στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Ηταν 26 Φεβρουαρίου όταν οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον διεθνή γκολκίπερ για ακόμη μία σεζόν. Μάλιστα στην περίπτωσή του έγινε υπέρβαση στο οικονομικό σκέλος και αυτή τη στιγμή ο Ισλανδός πορτιέρε θεωρείται το Νο1 περιουσιακό τους στοιχείο. Κατά μία πηγή η ΑΕΛ για να τον παραχωρήσει «συζητά» ένα ποσό που υπολογίζεται σε 500 με 600 χιλιάδες ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, δεν επιθυμεί δανεικούς.

Ο Κρίστινσον από πέρσι «τσεκάρεται» από πολλές ομάδες και λογικά. Η Τουρκία είναι πάντα μία προοπτική, ενώ υπάρχει και εγχώριο ενδιαφέρον (π.χ. Ολυμπιακός). Ωστόσο επί του παρόντος δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι το ουσιαστικό, καθώς οι προτάσεις που υπάρχουν ως τώρα δεν φτάνουν τις απαιτήσεις των Θεσσαλών. Μάλιστα οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι όποιες εξελίξεις θα μετατεθούν για μετά την ολοκλήρωση των πλέι άουτ, στο φινάλε δηλαδή της σεζόν.

Ως συνέχεια του προηγουμένου, δεν τίθεται ζήτημα να μην υπολογίζεται στα 7 παιχνίδια που απομένουν. Πρόκειται για ένα παιδί που είναι 100% επαγγελματίας. Σκανδιναβός γαρ, κρύο αίμα και δικηγόρος, συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις και βρίσκεται στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου. Είναι δεδομένο δηλαδή πως θα αγωνιστεί κανονικά στα πλέι άουτ και στην συνέχεια θα εξεταστούν οι προτάσεις που έχουν γίνει και αυτές που θα γίνουν στο προσεχές μέλλον.

Ο παίκτης δεν έθεσε «βέτο» να αποχωρήσει, η ΑΕΛ το συζητά εάν και εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά και στην περίπτωση που υπάρξει πρόταση που να καλύπτει και τις δύο πλευρές, τότε θα υπάρξουν εξελίξεις. Ας μην λησμονούμε βέβαια πως στην «ρευστή», ελέω κορονοϊού, εποχή που βιώνουμε, τα δεδομένα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή, ωστόσο έτσι φαίνεται πως έχει το story του Κρίστινσον.